Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam pomóżcie nie umiem wygenerować etykiety nadania znika po pewnym czasie przygotowanie czy może to być brak wpłaty przez zamawiającego czy jakiś błąd techniczny
@dorcia197409 Jest błąd w adresie nadania - brak spacji między nazwą ulicy a numerem. Gdy ją dodasz, problem powinien ustąpić.
Ten sam problem. OD wczoraj tj 20.01.23 brak mozliwoscia wygenerowania etykiety. Adresy dobre etc. Spacje tez. Prosze o naprawienie tego bledu.
@Stuffid Cześć. 🙂 Widzę, że nie wprowadziłeś informacji o Paczkomacie nadawczym. Czy masz możliwość uzupełnienia punktu nadania?
@Stuffid Problem wynika z faktu, że kupujący wybrał PaczkoPunkt, a paczki w ramach Allegro Paczkomaty InPost można nadawać wyłącznie do Paczkomatów. Skontaktuj się z kupującym i poproś o wybór Paczkomatu w jego okolicy.
@ko_alka ok. rozumiem, że Kupujący musi zmienić u siebie miejsce odbioru? Ja nie moge tego zrobić.
@Stuffid Skontaktuj się z kupującym i poproś o adres Paczkomatu (nie PaczkoPunktu). Następnie dajcie mi znać i poprawę to dla Was. 🙂
@ko_alka Paczkomat InPost KRA02H, Szlak 1A, 31-161 Kraków
@Stuffid Kupujący wybrał nieczynny punkt: https://inpost.pl/paczkomat-krakow-kra02h-szlak-paczkomaty-malopolskie
@ko_alka Paczkomat InPost KRA152M, Ogrodowa 4, 31-155 Kraków
@Stuffid Poprawione, spróbuj ponownie wygenerować etykietę
@ko_alka wszystko się udało. Dzięki
Też mam ten sam problem nie mogę wygenerować etykiety klikam na utwórz i generuje i bez rezultatu kupujący wybrał paczkomat i patrzę ,że jest dostępny to co jest grane? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Stajanka Podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy problem.
Gdzie znajdę numer zamówienie? Mam tylko date i tytuł zamówienie??
@Stajanka Już znalazłam, że chodzi o zamówienie z Allegro Lokalnie. W adresie nadawcy zrób proszę spację między nazwą ulicy, a numerem budynku. To pomoże 🙂
Dziękuje teraz działa