Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wypłacałem ostatnio 3x z allegro lokalnie kasę, w wpłynęły tylko 2 ktoś wie ocb ?
Różni operatorzy, różne czasy. Ja czasami od jednego mam kasę przed 10 rano, a od drugiego po 14...
Ale jak różni ? to ten robiony pozniej mógl dojśc szybciej ? jak rózni zawsze od allegro lokalnie do tego samego baku przelewam
@FRUGO50 czy kwestia tych wypłat dotyczy konta, z którego tutaj piszesz?
Tak dokładnie tego konta
Gdzie napisać żeby ktoś to sprawdził?
@FRUGO50 z tego co widzę, to zrobiłeś w ostatnim czasie dwie wypłaty:
28.07.2023 na 31,50 zł
31.07.2023 na 90,11 zł
Co razem daje 121,61 zł i tyle otrzymałeś ze sprzedaży na Allegro Lokalnie, więc nie widzę tutaj nieprawidłowości, otrzymałeś trzy płatności, ale wypłaciłeś je w dwóch transzach.
Sprawdź to proszę i daj znać czy wszystko się zgadza 🙂
Sam się zamieszałem, faktycznie wszystko się zgadza, dzięki 😉
Tak ale masz dwóch operatorów Payu i przelewy 24. Klient wybiera operatora którym płaci. Przykładowo dwie osoby wpłacą po 100 czyli mam 200 ale u innych operatorów. Wypłacam to jednorazowo na jedno konto ale przychodzi do mnie w dwóch przelewach o różnym czasie. To może być nawet pół dnia różnicy. Jeśli wypłata trwa dłużej niż 2 dni robocze to kontaktuj się bezpośrednio z allegro. Poza tym wypłaty robione później niż około 10 prawdopodobnie wychodzą dopiero rano. Przynajmniej u mnie dochodzą w porównywalnym czasie co te robione np następnego dnia rano.