Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy jest jakis sposób by można było wypłacić pieniadze ze sprzedazy z allegro lokalnie na inne konto bankowe niz konto na allegro ? Mam zajecie komornicze i nie chce na swoje konto. wyplacic
Cześć, @Client:57613063. Odbiorcą wypłat może być tylko i wyłącznie osoba lub firma, na którą zostało zarejestrowane konto Allegro. Nie można wypłacić środków na konto innej osoby.
A jakbym okazala jakis dokument i wyjasnienie to i tak nie da rady ?
Nie, dane konta Allegro i konta bankowego muszą buc takie same, inaczej nie aktywujesz wypłat, środki będą leżały w nieskończoność na koncie Allegro.
@Client:57613063, pieniądze ze sprzedaży możesz wypłacić tylko przelewem na swoje konto bankowe. Szczegóły znajdziesz tutaj.
Ale widze ze mozna na revoluta wyplacic pieniazki. Tylko nie wiem jak wpisac nazwe banku revolut itd. Znalazlem artukul na allegro co i jak ale nie wiem jak ta nazwe wpisac banku revoluta
@Client:57613063 @MiMary No tak ale przecież możliwa jest zmiana konta bankowego. Ja kiedyś zmieniałem. Więc trzeba wejść w swoje ustawienia konta, zdefiniowanie nowego konta bankowego, weryfikacja danych, weryfikacja wypłat. Wiadomo potrwa to troche długo ale chyba jest możliwe.
wlasnie nie dziala. Probowalam na chlopaka i dostalam odmowe
@Client:57613063 Na żadnego chłopaka. Konto musi być twoje, idziesz do innego banku, zakładasz konto wpisujesz do Allegro. Dane konta muszą się zgadzać z dowodem osobistym, i z danymi Allegro inaczej to nie będzie uznane.
@Client:57613063 Chcesz żebyśmy pomogli Ci popełnić przestępstwo z Art. 300. KK? 🙉
Chcialam zrobic przelew z konta revolut by aktywowac usluge z allegro ale pokazuje minimalna kwote do przelewu 5zl, jak to zrobic ?
@Client:57613063 z Revoluta masz przelać 1 Euro, konto złotówkowe, to subkonto