anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłata środków z allegro lokalnie

Client:57613063
#7 Wielbiciel#

Witam, czy jest jakis sposób by można było wypłacić pieniadze ze sprzedazy z allegro lokalnie na inne konto bankowe niz konto na allegro ? Mam zajecie komornicze i nie chce na swoje konto. wyplacic

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:57613063. Odbiorcą wypłat może być tylko i wyłącznie osoba lub firma, na którą zostało zarejestrowane konto Allegro. Nie można wypłacić środków na konto innej osoby.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

A jakbym okazala jakis dokument i wyjasnienie to i tak nie da rady ?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie, dane konta Allegro i konta bankowego muszą buc takie same, inaczej nie aktywujesz wypłat, środki będą leżały w nieskończoność na koncie Allegro.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@Client:57613063, pieniądze ze sprzedaży możesz wypłacić tylko przelewem na swoje konto bankowe. Szczegóły znajdziesz tutaj

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ale widze ze mozna na revoluta wyplacic pieniazki. Tylko nie wiem jak wpisac nazwe banku revolut itd. Znalazlem artukul na allegro co i jak ale nie wiem jak ta nazwe wpisac banku revoluta

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:57613063  @MiMary   No tak ale przecież możliwa jest zmiana konta bankowego.  Ja kiedyś zmieniałem.  Więc  trzeba wejść w swoje ustawienia konta,  zdefiniowanie nowego konta bankowego, weryfikacja danych, weryfikacja wypłat.  Wiadomo potrwa to troche długo ale chyba jest możliwe.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

wlasnie nie dziala. Probowalam na chlopaka i dostalam odmowe 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:57613063  Na żadnego chłopaka.  Konto musi być twoje, idziesz do innego banku, zakładasz konto  wpisujesz  do Allegro.  Dane konta muszą się zgadzać z dowodem osobistym, i z danymi Allegro inaczej to nie będzie uznane.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:57613063 Chcesz żebyśmy pomogli Ci popełnić przestępstwo z Art. 300. KK? 🙉

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Chcialam zrobic przelew z konta revolut by aktywowac usluge z allegro ale pokazuje minimalna kwote do przelewu 5zl, jak to zrobic ?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@Client:57613063  z Revoluta  masz przelać 1 Euro, konto złotówkowe, to subkonto

oznacz moderatorów