Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.3 dni temu Pan który zakupił odemnie towar przelał środki i dostałem informację w zakładce moje rozliczenia że mam tą kwotę.Natomiast po wejściu w historie salda pokazuje że mam 0zl.Po zweryfikowaniu konta myślałem że środki przez PayU zostaną automatycznie przesłane po 1 dniu roboczym tak jak wyczytałem że się to odbywa ale nadal nie otrzymałem wpłaty na konto mimo że. Mam ustawiona opcję natychmiastowego przelewu.Prosze o pomoc
@adamola15102022 a w historii operacji masz wpłatę i wypłatę?
W historii operacji mam stan konta 0zl
A przy zakupie była informacja na zielono OPŁACONE??
Tak. Jak wchodź w moje rozliczenia to mam informacje że wpłata od kupujących wynosi 159.99 ale jeśli kliknę na zobacz historie i wypłać środki to pokazuje mi że saldo wynosi 0zl
@adamola15102022 Na pewno jesteś zalogowany na koncie, z którego tutaj piszesz?
Jestem zalogowany
@adamola15102022 Na koncie, z którego tutaj piszesz, nic nie sprzedałeś i nie sprzedajesz na Allegro Lokalnie. Nie ma na mim żadnych wpłat, ani kosztów naliczonych na rachunku. Sprawdź ponownie na jakie konto jesteś zalogowany.
Sprzedałem przedmiot na allegro lokalnie więc jak to możliwe że nic nie sprzedałem? Dodałem zdjęcie powyżej że kwota od kupującego wynosi 159.99 więc nie rozumiem..