Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzień dobry, czy to prawda że Allegro wypłaca rekompesatę? Jestem sprzedającą i dostałam maila że klient zgłosił o wypłate rekompesaty a po paru minutach że wniosek został zaakceptowany.. Nie miałam nawet kiedy wziąć udziału w dyskusji. Proszę o pomoc co mam robić
Tak, to prawda że Allegro wypłaca rekompensaty. Jeśli taką wypłaci, może żądać od Ciebie zwrotu kosztów. Może też zablokować Twoje konto jeżeli nie oddasz pieniędzy. Szkoda, że nie miałaś kiedy wziąć udziału w Dyskusji. Na przyszłość - bierz w niej udział i załatwiaj sprawę tak, aby kupujący był zadowolony, wtedy nie będzie problemu.
@Iwona567890 Twoje konto już jest zablokowane. W korespondencji zadeklarowałaś, że chcesz oddać pieniądze klientowi. Ponieważ już wypłaciliśmy rekompensatę, spłać ją tak, jak napisała konsultantka.
W korespondecji też napisałam że nie mam tylu pieniędzy żeby je oddać
Przelałam pieniądze na konto Allegro. Proszę sprawdzić czy przelew został zaksiegowany i czy sprawa została zakończona?
@Iwona567890 Tak, z informacji, do których mam dostęp, wynika, że sprawa została zamknięta. Prawdopodobnie dzisiaj otrzymasz maila w tej sprawie.