anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłaty payou

MAMY ROZWIĄZANIE!
Foyager
#7 Wielbiciel#
  • Dlaczego nie mam odblokowanych możliwości wypłaty środków że sprzedaży payou. Widnieje tylko prElewy 24
oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Foyager widzę, że dzisiaj została rozpoczęta weryfikacja rachunku do wypłat u operatora PayU. Weryfikacja konta do wypłat w PayU może potrwać do 3 dni roboczych, więc jeśli sytuacja nie zmieni się do czwartku, to napisz tutaj proszę ponownie. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Rudaala96
#7 Wielbiciel#

A wiadomo co może powodować opóźnienie? Zrobiłam przelew we wtorek wieczorem, uwzględniające nawet świąteczny piątek dziś już powinnam zostać zweryfikowana a tu dalej nic

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Rudaala96 czy możesz przesłać mi potwierdzenie przelewu, który wykonałaś na adres spolecznosc@allegro.pl wraz z linkiem do tego wątku? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Rudaala96 już mam wiadomość od Ciebie i dziękuję. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Foyager
#7 Wielbiciel#

Czy jeśli również prześle potwierdzenie. To przyspieszy to proces. Nie ukrywam zależy mi na czasie 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Foyager kiedy dokładnie wykonałeś przelew? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Foyager
#7 Wielbiciel#

14.08

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Foyager w takim razie 3 dni robocze jeszcze u Ciebie nie minęły, ale jeśli dziś i jutro się nie zmieni, napisz proszę tutaj ponownie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Rudaala96 przesłałaś mi potwierdzenie przelewu do Przelewy24, więc musisz zrobić jeszcze taki sam przelew do PayU. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Rudaala96
#7 Wielbiciel#

Oki dziękuję 

oznacz moderatorów
Rudaala96
#7 Wielbiciel#

W nocy zrobiłam, rano już dostałam maila, że jest zweryfikowane. Dziękuję bardzo za pomoc;)

oznacz moderatorów