Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcąc wystawić ofertę wciąż mam możliwość wyboru wyróżnienia za 1zł.
Wg regulaminu promocja się skończyła. https://allegro.pl/regulaminy/wyroznij-ogloszenie-z-allegro-lokalnie-za-1-pln-6MPYKz0rPTL
O co chodzi? Czy można jeszcze wystawiać z wyróżnieniem za 1zł? Nie wyrobiłam się wystawieniem wszystkiego, więc chętnie bym skorzystała.
jeszcze mozna za 1zl
jest gdzieś info o przedłużeniu tej promocji? Jak teraz wyróżnię za 1zł, to może później Allegro doliczy pozostałą kwotę?
jak jest to sie korzysta czasem pozniej wylaczaja nic nie doliczaja aktualnie mam do zaplaty 54zl wyroznienia
Dobry wieczór,ile ofert wyróżnionych? Dziękuje
@kamilpownuk91 to jest post sprzed 2 lat 😄 jak potrzebujesz pomocy stwórz nowy wątek 😉
Kupujesz wyróżenienie na dany okres, po upływie tego czasu podświetlenie znika i nie nalicza żadnych opłat. Pozdrawiam
Ale wg regulaminu jest już po promocji. Dziwne.
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie na AL już chyba nic nie zdziwi.
Dobry wieczór,również chciałbym się dowiedzieć jak jest po promocji która się kończy za parę dni lecz zostało 26dni wyróżnienia wykupionego za 1złoty,co pużniej?
@kamilpownuk91 Zgodnie z regulaminem wyróżnienie wyłączy się automatycznie po upływie 10 dni w przypadku ogłoszenia, po upływie 10 lub 30 dni w przypadku ogłoszenia z opcją „Kup Teraz” oraz po upływie 7 dni w przypadku ogłoszenia z licytacją. Jeśli zakończysz ogłoszenia przed planowanym automatycznym wyłączeniem, opłata za wyróżnienie nie zostanie zwrócona.
Dobry wieczór,dziękuję bardzo za informację i wyczerpującą odpowiedź dotyczącą promocji.
Promocja jest ponownie, trwa do 13 lipca.