anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyróżnij ogłoszenie.

amibis
#10 Popularyzator#

Widzę że podobny temat ktoś już poruszył 16 listopada, ale może mój wpis pomoże ustrzec kogoś przed naliczeniem sporej opłaty za wyróżnienie. Do 16 listopada trwała promocją wyróżnień za 1 grosz. Skorzystałem, bo czemu nie. Okazało się jednak że serwis traktuję zawarcie umowy jak niewiążące i pozwala sobie na zmianę zasad w trakcie jej trwania. I tak zawarłem umowę na promocję za 1 grosz która po zakończeniu promocji (bez informowania o tym zainteresowanego) przekształciła się w promocję za 11.90 złotych. Może ktoś ma jeszcze takie promowane aukcje więc jest czas na ich zakończenie i ponowne wystawienie bez promowania.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

instant_shop
#7 Wielbiciel#

I u ciebie naliczyło opłatę 11.90? 🤔

oznacz moderatorów

amibis
#10 Popularyzator#

Na szczęście nie bo nie doszło do sprzedaży. Przez przypadek zajrzałem jednak do ustawień aukcji i tam znalazłem informację że po sprzedaży (wyróżnienie do 27 listopada) opłata za wyróżnienie wyniesie owe 11.90 złotych. 

oznacz moderatorów

instant_shop
#7 Wielbiciel#

a gdzie tak pisze bo u mnie nie ma nigdzie takiej informacji 

oznacz moderatorów

amibis
#10 Popularyzator#

Aukcja - Edytuj - Opcje ogłoszenia - Zmień

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@amibis napisz proszę jakiej oferty to dotyczy? 11,90 zł to opłata za promowanie ofertyz opcją "kup teraz" na Allegro Lokalnie i na Allegro przez 10 dni (jeśli nie ma promocji), ale to czy dojdzie do sprzedaży nie ma znaczenia. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów