anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyróżnij ogłoszenie.

amibis
#10 Popularyzator#

Widzę że podobny temat ktoś już poruszył 16 listopada, ale może mój wpis pomoże ustrzec kogoś przed naliczeniem sporej opłaty za wyróżnienie. Do 16 listopada trwała promocją wyróżnień za 1 grosz. Skorzystałem, bo czemu nie. Okazało się jednak że serwis traktuję zawarcie umowy jak niewiążące i pozwala sobie na zmianę zasad w trakcie jej trwania. I tak zawarłem umowę na promocję za 1 grosz która po zakończeniu promocji (bez informowania o tym zainteresowanego) przekształciła się w promocję za 11.90 złotych. Może ktoś ma jeszcze takie promowane aukcje więc jest czas na ich zakończenie i ponowne wystawienie bez promowania.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

instant_shop
#7 Wielbiciel#

I u ciebie naliczyło opłatę 11.90? 🤔

oznacz moderatorów

amibis
#10 Popularyzator#

Na szczęście nie bo nie doszło do sprzedaży. Przez przypadek zajrzałem jednak do ustawień aukcji i tam znalazłem informację że po sprzedaży (wyróżnienie do 27 listopada) opłata za wyróżnienie wyniesie owe 11.90 złotych. 

oznacz moderatorów

instant_shop
#7 Wielbiciel#

a gdzie tak pisze bo u mnie nie ma nigdzie takiej informacji 

oznacz moderatorów

amibis
#10 Popularyzator#

Aukcja - Edytuj - Opcje ogłoszenia - Zmień

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@amibis napisz proszę jakiej oferty to dotyczy? 11,90 zł to opłata za promowanie ofertyz opcją "kup teraz" na Allegro Lokalnie i na Allegro przez 10 dni (jeśli nie ma promocji), ale to czy dojdzie do sprzedaży nie ma znaczenia. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów