Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Prosze o pomoc. Gdzie w aplikacji allegro nielokalnie zjadę wystawione produkty.
W opcji "moje allegro" mam tylko zakładki: zakupy, lokalnie (nie wiem po co ta zakładka skoro do lokalnego jest osobna aplikacja) i konto. Nigdzie w tehj aplikacji nie mogę znaleźć moich ofert.
Z góry dziekuje za pomoc.
@jago85 - to nie jest allegro nielokalnie jak napisałeś, to jest allegro lokalnie.
W aplikacji allegro lokalnie wszystkie swoje wystawione produkty znajdziesz tutaj
https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/aktywne
Kliknij w ten link
@Agent555 no niestety to na pewno jest allegro nie lokalne. Jestem tego pewien. Link który podesłałeś (z który dzięki) jest do strony a mnie chodziło o aplikacje. Allegro odpisało zw nie ma takiej możliwości. Przynajmniej na razie
Jest taka opcja w aplikacji allegro lokalnie zobaczyć wszystkie wystawione przedmioty
Kliknij w ikonkę allegro lokalnie.
Pózniej kliknij "Sprzedaję"
Na samym końcu kliknij"Wszystkie ogłoszenia" Będziesz tam miał wszystkie przedmioty które wystawiles
Czy o to ci chodziło.
Nie. Mam przedmiot wystawiony na allegro nielokalnym. Nie widzę go ani na jednej ani na drugiej aplikacji. Niestety.
Jak go nie widzisz to być może tego przedmiotu nie masz wystawionego
To jest allegro lokalnie
To jeszcze raz. Są dwie apki allegro: lokalnie i zwykła (chyba że się mylę). Ani w jednej ani w drugiej nie widzę tego przedmiotu. Ale przez przeglądarkę jest. Dzięki za pomoc ale allegro pisało że nie ma opcji zobaczenia tak wystawionego przedmiotu. Debilne ale co poradzę. Natomiast jest to na pewno utrudnienie a apki miały pomagać.
Spróbuj zaktualizować te 2 aplikacje .
@jago85 aplikacja Allegro jest aplikacją zakupową, dlatego nie widzisz tam przedmiotu wystawionego na Allegro. Twoja oferta jest widoczna na portalu, jej numer to 11855184893. Możesz ją sprawdzić w tej zakładce korzystając z przeglądarki, zamiast aplikacji.
Powiem tak. Przez przeglądarkę to żadna filozofia. Jednak intuicja podpowiadala że w aplikacji też będzie. No ale cóż. To pytanie inne. Kiedy wprowadzona zostanie taka funkcjonalność do aplikacji?? Czy zostanie (lub jest) aplikacja która będzie służyła też sprzedawcom?