Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kiedyś nadawałem paczkę bezpośrednio przez aplikację inpost za 11,99 i można to było zrobić bez drukowania naklejki. Teraz sprzedaje przedmiot z wysyłką za 8,99, ale przez allegrolokalnie jest wymagane wydrukowanie naklejki.
Czy jest jakiś sposób na wysyłkę za 8,99 bez drukowania naklejki?
Nie musisz drukować naklejki wystarczy wydrukować etykietę i samemu ją przykleić taśmą klejącą ,bez etykiety nie pójdzie.
Temat jest bez etykiety, a w tekście bez naklejki.😁
Nie mam w ogóle drukarki, w sumie chciałbym nie drukować nic. 🙂
@panfeofan Żadnego zakładu poligraficznego w mieście nie ma?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@panfeofan Zaczynasz sprzedaż bez żadnego przygotowania,wiedzy, może cię to sporo kosztować.
@LEW433 Zgadzam się. Allegro na początku pokazuje, że wszystko jest bardzo łatwo, ale po sprzedaży pojawiają się takie pytania jak ten.
@panfeofan Naprawdę ta biurokracja nie jest prosta, trzeba zapłacić frycowe.
Ja mam z 300 metrów od domu, ale nie wyobrażam sobie sytuacji latania z każdym wydrukiem po to żeby kupujący miał 4 zł taniej 😉
@Knowhereoczywiście jest, tylko dla mnie dziwne jest to, że nie można wysłać paczki przez allegro bez etykiety. Jest 2021 rok, a ja muszę iść do drukarni.
@panfeofan Tak z ciekawości - czy na etykietach generowanych na lokalnie jest taka rubryka jak "kod nadania"?
@Knowherenie, tylko 24-cyfrowy kod kreskowy
@panfeofan Na tych generowanych spod managera, ale nadawanych jako przesyłki "allegro inpost", jest.
czy można wygenerować spod menedżera etykietę (z kodem nadania) dla przesyłki sprzedanej na allegro lokalnie? Połączyłem moje konto w menedżerze z kontem allegro - ale w ogóle nie widzi transakcji z allegro lokalnie .. tak już jest, czy może czegoś nie ogarniam??
Na lokalnie etykietę do paczkomatu Allegro Inpost generujesz wyłącznie na Allegro.
Można, ale wtedy to będzie wysyłka za 12,99 - bezpośrednio z paczkomatu.
a jeżeli wrócimy przykładowo do opcji "NIE BEZPOŚREDNIO" - to niby SKĄD (jeśli nie z paczkomatu)??