Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
sprzedaem ksiazke I wysylka jest inpostem wczesniej czytalem o wysylkach inpostem I nie potrzeba drukowac lejby tymczasem teraz jak sprzedalem ksiazké jak chce ja wyslac system kazee mi pobrac I wydrukowac lejbe pomocy !Co mam zrobic to bez sensu .
dobre to ale pomija jeden punkt tzn in post reklamowal sie ze nie trzeba drukowac
Jeżeli nie chcesz drukować etykiet to zrezygnuj z opcji In post i wysyłaj u innego dostawcy gdzie nie jest to konieczne np. Poczta Polska .
Jak to InPost reklamował bez etykiety i tak sprzedalem
@riverisland1 Ale inpost nie reklamował, że tak można nadawać na Allegro. Można przez aplikację INpostu, więc spisz dane i nadaj przez aplikację bez lejby ...yyyy znaczy bez etykiety 😊
IN POST reklamowal bez etykiet a ze nie na allegro powinien to samo wprowadzic na allegro , bo z drukowaniem etykiet to istna dyskryminacja detalistow ( pewnie mozna wyslac ale jak zaplacisz za inpost 12.99 a przeciez allegro pobralo na inpost 8.99 z twojej kasy wiec musza to zmienic bo to jawna dyskryminacja
Dziś sam zmierzyłem się z tym tematem i z tego co rozumiem są dwie opcje wysyłki przez inpost, jedna to allegro inpost za 8,99 i tu są etykiety (i nie wiem czy da się wysłać bez), a druga opcja to ta droższa zwykła za 11,99 bodajże i myślę, że tu wysyłasz jak chcesz z etykietą albo bez.
Tak też to odkryłem a jak nie wiadomo o co chodzi to o kasę po prostu jak wysyłasz Inpostem z Allegro za 8.99 ale lejbe musisz wydrukować jak bez musisz opłacać 11.99, inaczej nie możesz allegro musi zmienić umowę z InPost tylko ciekawe kto kogo bardziej potrzebuje
No a właśnie wiesz już co się dzieje, jak wybierzesz opcję 8.99, ale będziesz chciał nadać przez apkę i zignorować etykietę allegro? Po prostu płacisz więcej czy są jakieś problemy w systemie czy inna biurokracja?
Nie ma takiej opcji bo jak wybierzesz opcję za 8.99 musisz wydrukować lejbe którą masz opłaconą przez allegro specjalnie do tej aukcji
Nie ma takiej możliwości bo najtańsza paczka jest za 11.99 więc trzeba przez allegro za 8.99 i masz elektroniczną lejbe wygenerowana przez allegro musisz ją wydrukować co jest kłopotliwe
W mojej opinii InPost powinien zaktulizować apkę pod kątem klientów Allegro. Można by skanować kod z etykiety Allegro i w ten sposób zdobyć kod do nadania paczki bez etykiety.