Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sądząc, że mam kupca w realu, zakończyłem aukcję wystawioną na AL, w której nie było ofert kupna, żeby nikt w międzyczasie nie kupił wystawionego przedmiotu. Niestety kupiec w realu się wycofał. Zastanawiam się teraz, jak wznowić tę ofertę, by nie przepadła mi opłata za jej wyróżnienie. Proszę o rady.
@rostov84 Nie wznowisz, musisz wystawić na nowo.
O zwrot opłaty za wyróżnienie możesz poprosić tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=c1581428-a33f-4506-826f-720b60a920c0 W zasadzie te opłaty są bezzwrotne, ale poprosić możesz. Czasem zwracają 🙂
@xyz96 Poważnie . Słyszałem jedynie że czasem komuś zwrócą opłatę transakcyjną ale żeby oddali koszty wyróżnienia to nie .
@kolekcjoner608 To mało słyszałeś. Ja mam zaliczone rozwiązanie problemu po poradzie, aby sprzedający poprosił o zwrot opłaty za promowanie. Poprosił i mu zwrócono. Poważnie.
@xyz96 Jedna jaskółka wiosny nie czyni ,może to był jakiś szczególny przypadek ale nie omieszkam spróbować jak mi następnym razem wszechmocni klienci powygrywają licytacje wyróżnione i zrezygnują z opłacenia .
Opłata za wyróżnienie jest raczej nie do odratowania. Regulamin mówi że takie opłaty są bezzwrotne .
Jak zakończyłeś to jej nie wznowisz, możesz wystawić na nowo, opłaty poszły się ...., niestety.🙁
No dobra, wystawiłem ponownie. Opłata za wyróżnienie w promocji to póki co tylko 3 zł, więc jakoś to przeżyję. Tymczasem mamy kolejnych oszustów:
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o zablokowanie tych użyszkodników.
@rostov84 Dzięki za zgłoszenie, zablokowany.
@ko_alka i jeszcze jeden, i jeszcze raz… dodałem screena obok w tym samym poście. 😉
@rostov84 Dzięki za sygnał, namierzyłam, zablokowałam 🙂
@rostov84 Na AL to nie żadna nowość ,najczęściej świeżo wystawiony towar jest "źródłem pożądania" oszustów ,którzy są od razu chętni by tylko im podać swoje dane.