anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Złośliwe podbijanie dwa razy licytacji

bernanet
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry,

Zwracam się z prośbą o pomoc w związku z problemem dotyczącym moich ostatnich licytacji telefonu Samsung S25 Ultra.

Niestety ktoś złośliwie przebił dwie moje licytacje. Pierwszą z nich zakończyłem, jednak po ponownym wystawieniu sytuacja się powtórzyła – ta sama osoba ponownie przebiła ofertę. To już nie pierwszy raz, kiedy spotykam się z taką sytuacją.

W związku z powyższym uprzejmie proszę o:

• zwrot opłat za pierwszą licytację oraz zatrzymanie jej automatycznego wznowienia,
  • sprawdzenie i zablokowanie użytkownika, który złośliwie przebija moje oferty w drugiej, ponowionej licytacji,
  • dodatkowe zabezpieczenie kolejnej licytacji poprzez ograniczenie możliwości udziału dla niezarejestrowanych użytkowników wchodzących z zewnętrznych źródeł (np. z Google).

Bardzo proszę również o weryfikację tej sytuacji, ponieważ podobne zdarzenia miały już miejsce wcześniej.

Z góry dziękuję za pomoc i interwencję.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

bernanet
#9 Pomysłodawca

Usunąłem drugą  licytacje bo to nie ma sensu. Proszę o zablokowanie uźytkownika, wstrzymanie wznowienia licytacji i zwrotu kosztów wyróżnienia. Dziękuje.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@bernanet Podaj, proszę, login klienta oraz numer oferty, o którą chodzi, żebyśmy mogli zweryfikować zgłoszenie.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów