Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, chciałem zapytać o przyczynę i jak naprawić zablokowaną sprzedaż Smart? Znalazłem nieopłacony rachunek na allegro 2zł, opłaciłem go, i wykupiłem teraz usługę Smart!, natomiast nadal widnieje status zablokowanej sprzedaży. Dodatkowo przy wystawianiu aukcji na allegro lokalnie nie widzę w ogóle dostępnej opcji wysyłki Paczkomatów z Allegro, wszystkie możliwości wysyłki nie są powiązane z allegro, mimo, iż wybieram opcję "kup teraz". Czy coś się zmieniło w allegro, czy to kwestia tej blokady?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Kwestie blokady wyjaśnisz tylko z działem bezpieczeństwa. Ale Smart na AL działa inaczej niż na zwykłym.
Opcje są 2 albo jakaś blokada bo cos przeskrobałeś i wtedy robisz jak pisze LEW czyli piszesz na allegro kontakt.
Opcja druga to czy nie usuwałeś ostatnio przypadkiem starych ogłoszeń? Wtedy podobno też jakoś automatycznie blokują smarta i wystarczy poprosić o odblokowanie.
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Mam jedno stare ogłoszenie, ale jest ciągle aktywne. Jak się można skontaktować bezpośrednio z allegro? Szukam po cąłej stronie, ale nie potrafię znaleźć, jest tylko to forum dostępne.
Już znalazłem, dziękuję!