anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowana sprzedaż Smart na allegro lokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
Ciekawostkowo
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, dziś sprawdzam otrzymałem komunikat że nie mam allegro Smart na wysyłki chodzi o allegro lokalnie, nie wiem co takiego zrobiłem czy jakiś moderator mógłby to sprawdzić i odblokować mi to albo przekazać informacje jak mam zrobić aby znowu było odblokowane. Dodam że wszystko mam uregulowane, odpisuje na wiadomości a ogłoszenia mam dodane tak jak zawsze i nic nigdy takiego się nie działo. Fakt skończyło mi się Smart i wykupiłem je po czasie bo przeoczyłem ale to nie powinno mieć na nic wpływu. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Ciekawostkowo dziś niestety nie jestem w stanie Ci pomóc, ponieważ muszę tę sytuację wyjaśnić z zespołem, ale jak tylko otrzymam odpowiedź w Twojej sprawie, wrócę tutaj do Ciebie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Ciekawostkowo
#7 Wielbiciel#

Super dziękuję, więc cierpliwie będę czekał na informację. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Ciekawostkowo jak obiecałam, wracam do Ciebie z informacjami 🙂 Na Twoim koncie jest w tej chwili aktywna blokada Smart, ponieważ w przeciągu ostatni 30 dni zakończyliśmy na koncie więcej niż 6 ofert z powodu błędnego parametru "stan". Bardzo mi przykro, ale mimo najszerszych chęci nie mogę usunąć jej przed czasem, więc musisz poczekać do 21.09.2025 r. na jej zakończenie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów