anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowana sprzedaż Smart na allegro lokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
Ciekawostkowo
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, dziś sprawdzam otrzymałem komunikat że nie mam allegro Smart na wysyłki chodzi o allegro lokalnie, nie wiem co takiego zrobiłem czy jakiś moderator mógłby to sprawdzić i odblokować mi to albo przekazać informacje jak mam zrobić aby znowu było odblokowane. Dodam że wszystko mam uregulowane, odpisuje na wiadomości a ogłoszenia mam dodane tak jak zawsze i nic nigdy takiego się nie działo. Fakt skończyło mi się Smart i wykupiłem je po czasie bo przeoczyłem ale to nie powinno mieć na nic wpływu. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Ciekawostkowo dziś niestety nie jestem w stanie Ci pomóc, ponieważ muszę tę sytuację wyjaśnić z zespołem, ale jak tylko otrzymam odpowiedź w Twojej sprawie, wrócę tutaj do Ciebie. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Ciekawostkowo
#7 Wielbiciel

Super dziękuję, więc cierpliwie będę czekał na informację. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Ciekawostkowo jak obiecałam, wracam do Ciebie z informacjami 🙂 Na Twoim koncie jest w tej chwili aktywna blokada Smart, ponieważ w przeciągu ostatni 30 dni zakończyliśmy na koncie więcej niż 6 ofert z powodu błędnego parametru "stan". Bardzo mi przykro, ale mimo najszerszych chęci nie mogę usunąć jej przed czasem, więc musisz poczekać do 21.09.2025 r. na jej zakończenie. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów