anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane wyplaty

MAMY ROZWIĄZANIE!
kalmar1967
#9 Pomysłodawca#

Nigdy nie było problemów. Teraz nagle są.

Wpłaty z konta pobieracie bez przeszkód. 

Dziś chciałem wypłacić moje pieniądze. 

Przycisk WYPLAĆ SRODKI jest szary.

Kliknąłem Zmień ustawienia wyplat. 

Mam opis: że w przeniesieniu (gdzie i po co?)

Wypłaty payu: podałem dane. Ale nie wiem czy nie zrobiłem źle, bo w ustawieniach konta mam jedno imię, a w dowodzie dwa.

Dołączyłem foto drugiej strony d.o.

I czy to wszystko? Czy jeszcze mam robić jakiś przelew?

A w ogóle po cholerę...

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
kalmar1967
#9 Pomysłodawca#

Screenshot_20250703_184711_Allegro Lokalnie.jpg

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kalmar1967 Konsultuję Twoję sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kalmar1967 Dostałam informację, z której wynika, że konieczna jest ponowna weryfikacja danych na Twoim koncie. Informację o konieczności weryfikacji wysyłał operator PayU. Powinieneś przesłać zdjęcie dokumentu tożsamości poprzez zakładkę Ustawienia wypłatNastępnie operator będzie mieć 3 dni robocze na jego zweryfikowanie .

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kalmar1967
#9 Pomysłodawca#

Wysłałem zdjęcie dowodu już 3 lipca. Teraz we wiadomym miejscu już nie mogę dołączyć, bo już jest. I nic się nie dzieje, mimo, że payU obraca moimi pieniędzmi... 

Mam tam pieniądze które się nagromadziły od kilku miesięcy. Co widać w historii. 

Skoro ktoś: Allegro Finanse? PayU? Zamyka mi dostęp do MOICH pieniędzy to może wystarczy, jak pójdę na Policję i zgłoszę kradzież... 

Bo w końcu jestem klientem Allegro dopiero od ponad 20 lat...

oznacz moderatorów
kalmar1967
#9 Pomysłodawca#

Hej! Sprawę rozwiązano po moim bezpośrednim telefonie do PayU. Dało się w 10 minut. Wypłaty działają. 

oznacz moderatorów