anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znikające numery części samochodowych w ogłoszeniu

mayday_06
#9 Pomysłodawca#

Mam kilka ogłoszeń części samochodowych, przy wystawianiu mogłem podać nr fabryczny, oryginału lub zamiennika danej części. Teraz przed chwilą edytowałem kilka ogłoszeń i te parametry mi zniknęły, nie ma ich w ogłoszeniu a także przy opcji edytuj nie mogę ich podać, po prostu ich nie ma. Przy dodawaniu nowego ogłoszenia także już nie mogę podać nr części fabrycznej, oryginału.

To jakiś błąd?

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Client:44052296
#21 Demiurg#

@mayday_06 a te numery przypadkiem nie są już przypisane  jako parametr do produktu z katalogu Allegro.

oznacz moderatorów

mayday_06
#9 Pomysłodawca#

są takie części z gotowymi parametrami ale można jeszcze było wpisać ręcznie a ja teraz w ogóle nie mam ani tych gotowych katalogów ani nie mogę ręcznie

mam jeszcze dwa ogłoszenia gdzie są te parametry ale jak zrobię edytuj ogłoszenie to ich już nie będzie

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To ogłoszenia na AL.🤔

oznacz moderatorów

mayday_06
#9 Pomysłodawca#

tak, zobacz tutaj moje ogłoszenie gdzie jeszcze jest nr części (ogłoszeni wisi dość długo)
https://allegrolokalnie.pl/oferta/glowica-13-jtd-fiat-fiorino-55193111-multijet

a tutaj ogłoszenie które też miało nr wpisane ale edytowałem i już nie mogę wpisać ręcznie nr a nr sugerowane przez allegro nie pasują
https://allegrolokalnie.pl/oferta/podnosniki-elektryczne-szyb-fiorino-nemo-bipper

więc jak ktoś pisze dany nr części na głównej allegro to moje ogłoszenie trudniej znaleźć

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

mayday_06
#9 Pomysłodawca#

ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

możecie pomóc i gdzieś to przekazać? o dziwo na aplikacji w telefonie mogę dodawać te numery ale jest to trochę uciążliwe, lepiej się mi po prostu robi na laptopie

chodzi o to, że przy wystawianiu części samochodowych zniknęły mi opcje "Cechy przedmiotu" takie jak typ samochodu, producent części, numer katalogowy, waga produktu, numery zamienników, EAN, numer oryginału, wersja

również jak zrobię edycję ogłoszenia które te parametry już ma to one znikną

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mayday_06 rozumiem, żę te parametry były do uzupełnienia w formularzu wystawiania. Czy możesz podać numer oferty, w której wpisałeś te dane i zniknęły, gdy oferta została opublikowana? Skonsultuję to z odpowiednim zespołem, ale potrzebuję numer oferty, której to dotyczy. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mayday_06
#9 Pomysłodawca#

tak, przy wystawianiu nowych ofert w formularzu jak i przy jej późniejszej edycji (od wczoraj to zauważyłem około wieczoru) ale tak jak piszę na aplikacji na androidzie mogę te parametry uzupełnić przy edycji, problem jest na firefoxie, nr ofert niżej

Oferta: fd8bd7cd-9ac3-4a28-ba43-7428dc998a16
Oferta: 5116880a-b10d-43f6-a0c5-f746b4463a14
Oferta: affb9f69-1a12-4fba-889d-7e1ff6561577
Oferta: 099410ca-c114-451b-a497-7277c3edefc8
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mayday_06 dziękuję, skonsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią!
Czy możesz jeszcze napisać czy wcześniej korzystając z przeglądarki mogłeś dodać te opcje podczas wystawiania lub edycji? I dopiero od wczorajszego wieczora jest z tym problem i opcja ta jest dostępna tylko w aplikacji?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mayday_06
#9 Pomysłodawca#

na godzinę 14:20 przy edycji ogłoszeń nie mam tych parametrów do wpisania, przy wystawieniu nowego ogłoszenia także ich brak, tak wieczorem dodawałem jedno ogłoszenie ok. 17-ej i już nie mogłem podać dodatkowych parametrów o których mowa wyżej

w aplikacji Allegro Lokalnie parametry są zarówno przy edycji jak i przy dodawaniu nowego ogłoszenia

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mayday_06 oki, dziękuję! Dopytuję o to odpowiedni zespół. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mayday_06
#9 Pomysłodawca#

@la_nikawidzę, że problem rozwiązany i parametry znów są dostępne zarówno przy edycji jak i przy wystawieniu nowego ogłoszenia

dziękuję!

oznacz moderatorów