Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam kilka ogłoszeń części samochodowych, przy wystawianiu mogłem podać nr fabryczny, oryginału lub zamiennika danej części. Teraz przed chwilą edytowałem kilka ogłoszeń i te parametry mi zniknęły, nie ma ich w ogłoszeniu a także przy opcji edytuj nie mogę ich podać, po prostu ich nie ma. Przy dodawaniu nowego ogłoszenia także już nie mogę podać nr części fabrycznej, oryginału.
To jakiś błąd?
@mayday_06 a te numery przypadkiem nie są już przypisane jako parametr do produktu z katalogu Allegro.
są takie części z gotowymi parametrami ale można jeszcze było wpisać ręcznie a ja teraz w ogóle nie mam ani tych gotowych katalogów ani nie mogę ręcznie
mam jeszcze dwa ogłoszenia gdzie są te parametry ale jak zrobię edytuj ogłoszenie to ich już nie będzie
To ogłoszenia na AL.🤔
tak, zobacz tutaj moje ogłoszenie gdzie jeszcze jest nr części (ogłoszeni wisi dość długo)
https://allegrolokalnie.pl/oferta/glowica-13-jtd-fiat-fiorino-55193111-multijet
a tutaj ogłoszenie które też miało nr wpisane ale edytowałem i już nie mogę wpisać ręcznie nr a nr sugerowane przez allegro nie pasują
https://allegrolokalnie.pl/oferta/podnosniki-elektryczne-szyb-fiorino-nemo-bipper
więc jak ktoś pisze dany nr części na głównej allegro to moje ogłoszenie trudniej znaleźć
Najlepiej dopytać u źródła o powód: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=b0880476-9167-4850-bcf8-2885a9fcea6a
ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
możecie pomóc i gdzieś to przekazać? o dziwo na aplikacji w telefonie mogę dodawać te numery ale jest to trochę uciążliwe, lepiej się mi po prostu robi na laptopie
chodzi o to, że przy wystawianiu części samochodowych zniknęły mi opcje "Cechy przedmiotu" takie jak typ samochodu, producent części, numer katalogowy, waga produktu, numery zamienników, EAN, numer oryginału, wersja
również jak zrobię edycję ogłoszenia które te parametry już ma to one znikną
@mayday_06 rozumiem, żę te parametry były do uzupełnienia w formularzu wystawiania. Czy możesz podać numer oferty, w której wpisałeś te dane i zniknęły, gdy oferta została opublikowana? Skonsultuję to z odpowiednim zespołem, ale potrzebuję numer oferty, której to dotyczy.
tak, przy wystawianiu nowych ofert w formularzu jak i przy jej późniejszej edycji (od wczoraj to zauważyłem około wieczoru) ale tak jak piszę na aplikacji na androidzie mogę te parametry uzupełnić przy edycji, problem jest na firefoxie, nr ofert niżej
@mayday_06 dziękuję, skonsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią!
Czy możesz jeszcze napisać czy wcześniej korzystając z przeglądarki mogłeś dodać te opcje podczas wystawiania lub edycji? I dopiero od wczorajszego wieczora jest z tym problem i opcja ta jest dostępna tylko w aplikacji?
na godzinę 14:20 przy edycji ogłoszeń nie mam tych parametrów do wpisania, przy wystawieniu nowego ogłoszenia także ich brak, tak wieczorem dodawałem jedno ogłoszenie ok. 17-ej i już nie mogłem podać dodatkowych parametrów o których mowa wyżej
w aplikacji Allegro Lokalnie parametry są zarówno przy edycji jak i przy dodawaniu nowego ogłoszenia
@mayday_06 oki, dziękuję! Dopytuję o to odpowiedni zespół. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@la_nikawidzę, że problem rozwiązany i parametry znów są dostępne zarówno przy edycji jak i przy wystawieniu nowego ogłoszenia
dziękuję!