Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem czy to tylko u mnie, ale w momencie gdy odpalam "wystaw" ofertę w Allegro Lokalnie, w trybie przeglądarki Incognito, pole przyjmuje kształt prostokąta, bez niczego w środku. Załączam zrzuty ekranu.
Natomiast w normalnej wersji przeglądarki, jest jeszcze ciekawiej. Zakładam że sprzedaję coś marki "no name", czyli powinienem wybrać sobie "inna marka". Tyle że pole, po rozwinięciu nie posiada focusa, a na początku listy brak jest "inna marka", albo "bez marki". To powinno być z samej góry, żeby nie przewijać do samego dołu. Niektóre pola mają po kilkaset wpisów, ja dziękuję za takie działanie ; |
Problem tu jest taki, że podczas wpisywania, filtrują się nazwy na liście. A gdy nie ma danej nazwy to po prostu lista mi znika! I nie mogę jej już pokazać. Przycisk zmienia strzałeczkę z góra na dół ale lista się nie pojawia. I mam problem, bo nie mogę przejść o krok dalej bo to pole jest wymagane !!!
Cuda wianki z tym AllegroLokalnie, nie powiem. Nie ukrywam że także te doczytywane wartości podczas ręcznego przewijania myszką też są uciążliwe. Już chyba pisałem w innym poście, zwracając uwagę na fakt iż nie każdym ma tak zajefajniście aktualny komputer jeśli chodzi o wydajność sprzętową. Takie obciążenie skryptami różnego rodzaju zabija mi i przeglądarkę i system! Na szybkim komputerze tego się nie odczuje, ale u mnie to po prostu dramat. To nie jest 386 ani komputer sprzed 10ciu lat. Załamujecie profesjonalizmem programistów albo założeń działania systemu AL.
Aby "obejść" problem, muszę odświeżyć stronę i jeszcze raz wgrywać zdjęcia które sobie specjalnie dobrałem, czyli od początku to samo.
Jeszcze dodam, że gdy wybiorę "inna marka", to w polu "model" mam tylko do wyboru "inny model". Czy to zakłada że nie mając marki nie mogę wpisać modelu ? --__-- jesteście okrutni... chcę się cofnąć minimum 10 lat wstecz, kiedy Allegro działało jeszcze w miarę normalnie...
Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem ?
@Shadow_Angel spróbuj proszę, w pierwszej kolejności wyczyścić pliki cookie w przeglądarce (najszybciej zrobisz to poprzez wciśnięcie kombinacji klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE). Jeżeli masz taką możliwość, to sprawdź również czy problem z wystawieniem oferty pojawia się na innym urządzeniu. Jeśli mimo wszystko problem nie ustąpi, to proszę prześlij nagranie z kolejno wykonywanych kroków, z widoczną całą stroną (pasek adresowy, data oraz godzina) na adres: spolecznosc@allegro.pl - w wiadomości załącz link do wątku.