Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego od kilku dni nie widać wyników wyświetleń ogłoszeń? Pojawiają się i znikają.
@katarina910 podaj proszę numer przykładowego ogłoszenia, dla którego liczba wyświetleń pojawiła się i zniknęła.
Chodzi mi o ogólną liczbę wyświetleń wszystkich ogłoszeń. Nie jestem w stanie sprawdzić, czy w którymś z konkretnych ofert coś zniknęło
Proszę porównać te dwa zdjęcia, które dołączyłam
@katarina910 poproszę jeszcze o informację kiedy te dwa zrzuty zostały zrobione, jaki czas je dzieli?
Te zdjęcia są z dzisiaj. Czas który je dzieli to około 1 godziny
@katarina910 ok, przekazałam to do zespołu Allegro Lokalnie, wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
Widzimy się za miesiąc ?
@brakestop wczoraj minął miesiąc😁
@katarina910 Przykro mi, że zgłoszenie wydłuża się w czasie. Wysłaliśmy ponaglenie w Twojej sprawie.
Kiedy mogę spodziewać się odpowiedzi?
@katarina910 wciąż pracujemy nad naprawą tego błędu, ale na tę chwilę jeśli wartość wyświetleń wynosi 0, wyjście z tego widoku i ponowne wejście powinno pomóc.
Minął tydzień, kiedy został zgłoszony problem. Do tej pory błąd nie został naprawiony. Ile jeszcze to potrwa? Zostałam poinformowana, że zostało zgłoszone do specjalistów. Tylko zbywacie.
@katarina910 przykro mi, że to tyle trwa. Problem został skierowany do działu technicznego, który pracuje nad rozwiązaniem, damy znać, gdy otrzymamy informacje w tej sprawie.
Minął miesiąc od zgłoszenia i błąd nadal nie został naprawiony. Brawo za szybką reakcję
I ...odpowiecie formułką z tablicy formułek ?
- przekazaliśmy do odpowiedniego działu
- z naszej strony nie widzimy błędu
- zamknij konto na allegro i daj nam spokój...