anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zniknęła opcja darmowej dostawy

MAMY ROZWIĄZANIE!
AdamSmak
#11 Animator#

Nie wiem czy coś namieszałem czy też z innego powodu w ogłoszeniach sprzedaży zniknęła u mnie opcja bezpłatnej dostawy. Nawet nie wiem kiedy. Proszę o podpowiedź dlaczego i jak ją przywrócić?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
xyz96
#21 Demiurg#

@AdamSmak Masz na Lokalnie w ogłoszeniach darmową dostawę w promocji.

oznacz moderatorów
AdamSmak
#11 Animator#

@xyz96 Problem w tym, że jeszcze kilka dni temu darmowa dostawa była i także jej wyeksponowanie zielonym znaczkiem obraz_2021-10-28_090447.png.

Dziś spostrzegłem, że znaczek wyróżnienia "DOSTAWA 0 ZŁ" zniknął, a w ogłoszeniu pojawiło się "Allegro Paczkomaty InPost 8,99 zł". Zatem darmowej dostawy nie ma...

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@AdamSmak Z regulaminu wynika, że z promocyjnej darmowej dostawy możesz skorzystać tylko dla pierwszych pięciu ofert zakończonych sprzedażą.

Użytkownik może wziąć udział w Promocji nie więcej niż 5 razy (Uczestnik Promocji otrzyma Promocyjną dostawę dla maksymalnie 5 Ogłoszeń Promocyjnych). Po wyczerpaniu limitu, o którym mowa w zdaniu poprzedzającym, tj. po skutecznej sprzedaży przedmiotu w ramach 5 Ogłoszenia Promocyjnego pozostałe Ogłoszenia Promocyjne Uczestnika Promocji utracą wyróżnienia “Dostawa 0 zł” przyznane w ramach Promocji.

oznacz moderatorów
AdamSmak
#11 Animator#

@xyz96 Lipa straszna ale faktycznie gdzieś ten zapis widziałem. Umknęło mi i dziękuję za przypomnienie.

oznacz moderatorów