Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedaje coinsy na strone. Ktoś włamał sie kupującemu na konto kupił odemnie produkty za ponad 200 zł czemu za to odpowiada sprzedawca i te 200 zł zostało doliczone do rozliczen allegro? jak ja nie miałem jak zwrócić tego przedmiotu.
Zgłoś na Policję, przecież okradziono was, a skąd wiedza że kupującemu się ktoś włamał?
Kupujący zrobił dyskusję bardzo dobrze sie rozumieliśmy ze ja nie mam jak zwrócić bo wirtualne coinsy zostały wysłane allegro zapewniało że wszystko będzie okej a zwrot środków poniosą prosili mnie kilkukrotnie aby sprawe wyjasnic wysłać im jakieś potwierdzenie za kazdym razem odpowiadałem i wysyłałem bardzo dobre dowody po czym takie coś…
@DaymanXFF Poczekaj proszę cierpliwie, już wyjaśniam sprawę tych wypłat z zespołem.
@DaymanXFF Dostałam już informacje, że to błąd po naszej stronie, za który bardzo Cię przepraszam. Korekta na Twoim saldzie będzie widoczna w przeciągu 24 godz. Jeszcze raz przepraszam za tę sytuację.
@DaymanXFF coś to nie ma składu i ładu 😞
Skoro się włamał kupił i zapłacił to w czym problem ?
A nie było tak że kupił i nie działają i była dyskusja i to olałeś ???
właśnie też tak myslalem wlamal sie kupil odemnie produkt produkt wysłałem była dyskusja na ten temat tłumaczyłem się kilkukrotnie z tego że nie mam jak zwrocic pisali mi ze spokojnie pieniadze zostana zwroce z allegro protect po czym wczoraj o 20 zostal wypelniony formularz POX i odrazu zostały srodki dodane do moich rozliczen. Czemu ja mam ponosić odpowiedzalność za włamanie na konto kupującego?
@DaymanXFF Wyjaśniam już sytuację związaną z tymi wypłatami z Allegro Protect, dlatego na razie poproszę Cię o cierpliwość. Wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko zdobędę szczegóły dla Ciebie.