Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
pytanie dotyczy Ludwik XIV Pierre Gaxotte jak nowa nieczytana
Otrzymałam od Kupującego zapłatę za w/w aukcję. Niestety transakcja nie może dojść do skutku dlatego odesłałam do Państwa wpłatę żeby mogła zostać zwrócona Kupującemu. próbowałam skontaktować się z Kupującym poprzez Allegro i telefonicznie żeby odesłać wpłatę bezpośrednio niestety nie nawiązałam żadnego kontaktu.
Dzisiaj otrzymałąm prośbę o potwierdzenie konta, ponieważ bank zwrócił do Państwa wpłatę. To nie bank tylko ja sama ją odesłałam. Proszę o pomoc i informację jak modę rozwiązać ten problem.
pozdrawiam gryzia2
To było Allegro Lokalnie? Jeśli tak, to wpłatę od kupującego musisz wypłacić na własny rachunek bankowy i zwrócić ja kupującemu zwykłym przelewem. Jak zwróciłaś wpłatę do Allegro? Napisz więcej szczegółów.
Zwróciłam na konto Allegro bo nie mogłam skontaktowac się z Kupującym nie wiem też jak mam skontaktować się z Allegro
@gryzia2 Podejrzewam, że zwróciłaś wpłatę na stronie banku, a nie na stronie Allegro i pieniądze trafiły do operatora, dlatego ten mail z pytaniem, na jakie konto mają Ci te pieniądze oddać. Podaj numer konta i czekaj aż odezwie się kupujący. Oddasz mu wtedy zwykłym przelewem.