anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot paczki innej osoby

Client:46603435
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, dzisiaj otrzymałam zwrot towaru sprzedanego za pośrednictwem Allegro lokalnie. Wraz z mojej paczką kurier dał mi drugą paczkę, na której były również moje dane. Powiedział, że były 2 paczki o tym samym numerze. Co mam zrobić z drugą przesyłką? Zwróciłam kupującemu całą kwotę, jak mogę uzyskać zwrot pieniędzy od Allegro za przesyłkę?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:46603435 doprecyzuj proszę co dokładnie masz na myśli. Czy to jest zwrot wysłany przez klienta, czy paczka nie została odebrana i zwrócona do nadawcy? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:46603435
#7 Wielbiciel#

Wygląda na błąd w systemie, paczka wróciła do mnie, ale na Allegro lokalnie jest napisane "dostarczona do kupującego". Mam 2 paczki o tych samych numerach, jedna jest moja, druga nie. Kurier powiedział "dubel". Zwróciłam pelna kwote kupującemu, jak dokonać zwrotu z Allegro za przesyłkę i co zrobić z drugą przesyłką, Jak zwrócić ją na Allegro?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Allegro Ci nie zwróci prowizji, jak nie masz oświadczenia kupującego ze zrezygnował z zakupu, o zwrot prowizji pisz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...

oznacz moderatorów