anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zwrot prowizji na allegro lokalnie po raz enty..

kalol4o7
#7 Wielbiciel#

witam, sprzedałem przedmiot na allegrolokalnie, za pobraniem, zaraz po zakupie kupujący napisał mi wiadomość, że to zakup przez pomyłkę, poprosiłem więc Go o anulowanie zakupu po jego stronie, jednak tu się kontakt z Nim urwał, a ja po swojej stronie nie mogę tego zrobić, ponieważ nie widzę takiej opcji przy sprzedaży za pobraniem, 

Wiem że temat wałkowany naście razy, przejrzałem stare tematy, i wszędzie jest odwołanie się do allegro przez formularz kontaktowy, niestety nie mogę przez niego przebrnąć ponieważ, tam mam tyko do wyboru transakcje z allegro a nie allegrolokalnie...

jak mogę anulować ten zakup i poprosić o zwrot prowizji od sprzedaży? ja wiem że to jest raptem parę groszy, i kiedyś miałem już taką sytuację i machnąłem na to, ale skoro allegro za wszystko nalicza kasę, i w sumie rozumiem to, to do tego jeszcze teraz będzie nas Skarbuweczka rozliczać, więc dlaczego mam darować po raz kolejny parę groszy, kiedy wszyscy zarabiają na tej tranzakcji poza mną,  i przedmiot dalej leży nie sprzedany 😄 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kalol4o7 W sprawie zwrotu naliczonych opłat napisz proszę tutaj.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów