Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Bardzo proszę o pomoc, bo już mnie rozpacz ogarnie. Na allegro lokalnie wystawiłam rower. Pani kupiła ale nie przeczytała że odbiór osobisty. Więc powiedziała..ach.. to dziękuję. Naliczono mi prowizję i nie wiem jak wystąpić o zwrot. Chodzi o allegro lokalnie! Tam nie ma nigdzie miejsca wystąp o zwrot. Na zwykłym allegro mogę wystąpić o zwrot ale nr aukcji mam wpisać a tu na lokalnie nie ma żadnego numeru aukcji. Pomóżcie gdzie am wystąpić o ten zwrot i jak. Może gdzieś jest ten nr aukcji ale ja nie widzę?
@_nuna_ Pisz tutaj https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d opisując sprawę i najlepiej dołączając jakiś dowód tego, że rzeczona pani zrezygnowała z zakupu.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Bardzo dziękuję. Uzyskałam pomoc. 🙂
@_nuna_ Nie ma za co:)
Zwrócili ci kasę?
Tak ale wyjątkowo bo to pierwsza moja transakcja. Na przyszłość mam inaczej wystawiać czy jakoś tak, właściwie dalej nie rozumiem do końca. To nie była prowizja ale opłata za transakcje .
@_nuna_ Po prostu na AL nie udostępniaj w formach dostawy wysyłki za pobraniem oraz odbioru osobistego (lepiej napisz o tym w opisie), to do momentu faktycznej wpłaty przez kupującego allegro nie naliczy Ci prowizji. Albo wystawiaj w formie ogłoszenia (nie KT czy licytacji).