anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ZWROT PROWIZJI

dominik_szczytno
#8 Zapaleniec#

Nie mogę znaleźć opcji zwrot prowizji. Nie doszło do sprzedaży z mojej winy. Pieniądze przelane przez podany  numer konta bankowego kupującego. Gdzie mogę uskutecznić pierwsza próbę zwrotu prowizji? W opcjach zamówienie mam puste pole. Pieniądze mam w allegro finanse.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

kostas11
#21 Demiurg#

@dominik_szczytno bo na lokalnie nie ma takiej opcji, tu jest bezzwrotna opłata transakcyjna 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

dominik_szczytno
#8 Zapaleniec#

złodzieje. 20 dychy w plecy. A myślałem ,że wystawiam na normalnym allegro.

oznacz moderatorów

Client:86361931
#8 Zapaleniec#

mozesz sprobowac kontaktowac sie indywidualnie przez formularz celem odzyskania tej kwoty. Maja obowiazek ja zwrocic jesli doszlo do zwrotu, dlatego nie dawaj sobie wmowic, ze jest inaczej. Allegro predzej, czy pozniej na tych zlodziejskich praktykach vide pobieranie prowizji od niesfinializowanych transakcji lub kosztow dostawy sie przejedzie.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@dominik_szczytno O zwrot opłaty możesz spróbować poprosić tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...

Dobrze uzasadnij prośbę.

Aby wystawić na normalnym Allegro, po kliknięciu "wystaw przedmiot", na następnej stronie, na górze po prawej zaznacz "możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz".

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@dominik_szczytno na normalnym też byś nie dostał zwrotu bo nie doszło to transakcji z twojej winy 😞 Czemu złodzieje ? przecież jest wszystko w regulaminie i cenniku, jasno i przejrzyście wystarczy czytać przed zaakceptowaniem 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Client:86361931
#8 Zapaleniec#

pewnie, mozna i wpisac, ze czarnoskorych nie obslugujemy i pozniej tez sie zaslaniac regulaminem. Regulamin nie stanowi prawa, rozumiesz [edycja]?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:86361931 co za bzdury wypisujesz 😞 Co ma prawo do regulaminu i cennika w tym konkretnym przypadku ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@Client:86361931 Jeśli kiedyś weźmiesz kredyt w banku, przestaniesz go spłacać i bank zacznie dochodzić swoich praw na podstawie umowy (do której zazwyczaj dołączony jest regulamin), to też będzie wtedy krzyczał, że "nie będę płacił, bo regulamin/umowa nie stanowi prawa, więc się nim/nią nie zasłaniajcie"?
Tak z ciekawości pytam.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

dominik_szczytno
#8 Zapaleniec#

Najwidoczniej moje niedopatrzenie. Kiedyś nie było z tym problemu. Po prostu regulamin jest krzywdzący i w tym wypadku ostatni raz coś sprzedaje na tym portalu. Temat do zamknięcia.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Atmosfera robi się gęsta

oznacz moderatorów