Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 2 grudnia 2024 do 10 lutego 2025 trwają aukcje Allegro dla WOŚP. Już od 25 lat Allegro wspiera zbiórkę organizowaną przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy. Graj razem z nami, pomagaj i licytuj!
Jak licytować?
Licytując, pamiętaj, że to wiążąca oferta i jeśli wygrasz, musisz zapłacić. Zadbaj, by nie licytować podobnych przedmiotów w kilku aukcjach jednocześnie. Możesz dodać oferty do Ulubionych i włączyć powiadomienia, by nie przegapić zakończenia licytacji.
Dowiedz się więcej:
Jak wziąć udział w Allegro dla WOŚP?
Komu pomagamy w ramach Allegro dla WOŚP?
Czy mogę zmienić niewłaściwą kwotę w licytacji
Co muszę zrobić, aby w aukcjach Allegro dla WOŚP licytować powyżej 1000 zł?
Czy mogę wycofać się z licytacji?
Czy mam obowiązek kupić przedmiot, gdy sprzedający wycofa ofertę kupna wyższą od mojej?
Jak kupić i zapłacić za przedmiot w ramach Allegro dla WOŚP?
Najczęstsze pytania
Możesz wycofać się z licytacji, jeśli masz ważne przyczyny losowe i sprzedający zgodzi się na anulowanie Twojej oferty. Aby to zrobić, przejdź do zakładki Licytuję, kliknij [poproś o wycofanie oferty], wpisz powód i kliknij [wyślij].
Jeśli łączna kwota licytowanych przez Ciebie przedmiotów lub wartość pojedynczej licytacji przekroczy:
Jeśli zdarzy się sytuacja, że dwie lub więcej osób złożą taką samą cenę maksymalną, licytację wygra ta osoba, która podała daną kwotę maksymalną jako pierwsza.
Wygraną licytację znajdziesz w zakładce Moje zakupy – zapłacisz za nią z góry za pomocą jednej z dostępnych metod płatności. Możesz zapłacić z dowolnego konta bankowego.
Nie udzielamy porad w zakresie prawa podatkowego, dlatego jeśli chcesz otrzymać informacje dotyczące odliczenia kwoty od podatku – skontaktuj się z biurem rachunkowym.
Jeśli Twoja płatność się nie powiodła, spróbuj jeszcze raz opłacić licytację – przejdź do zakładki Moje zakupy, odszukaj zakup i kliknij przycisk [Ponów płatność]. Dowiedz się więcej.
W aukcjach Allegro dla WOŚP obowiązują takie same zasady zwrotów i reklamacji jak w innych ofertach Allegro. Dowiedz się więcej.
Zwroty przy kwocie poniżej 20 tys. zł: taki zwrot zrealizujemy przez Allegro Protect. Skontaktuj się ze sprzedającym, wypełnij wniosek Allegro Protect, a Allegro rozliczy zwrot we współpracy z WOŚP.
Zwroty powyżej 20 tys. zł: jeśli chcesz zrezygnować z zakupu i zwrócić przedmiot, skontaktuj się ze sprzedającym np. poprzez opcję [zadaj pytanie] na stronie oferty lub przez Centrum Wiadomości. Dane kontaktowe sprzedającego znajdziesz także w powiadomieniu mejlowym oraz w zakładce Moje zakupy w szczegółach zamówienia.
Gramy na zdrowie! – to hasło przewodnie tegorocznej zbiórki. W czasie 33. Finału WOŚP gramy dla onkologii i hematologii dziecięcej – motywem przewodnim jest bezpieczeństwo i zdrowie dzieci.