Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od kilku dni mam ogromny problem z wystawianiem aukcji na rzecz WOŚP. W każdym produkcie wymagany jest EAN, a większość moich rzeczy na aukcje, to rzeczy używane, lub sprezentowane; albo zrobione na zamówienie czy tez przeze mnie. Ba, nawet przedmiot kupiony w oryginalnym sklepie fundacyjnym nie ma naklejki z kodem.
Co mam robić w takiej sytuacji?
@mag252 jeśli są to produkty jedyne w swoim rodzaju, które nie mają EANu, to jeżeli pominiesz sekcję wyboru produktu z Katalogu, stworzymy specjalny produkt tymczasowy, z którym połączona będzie tylko Twoja oferta.
Jeżeli formularz Cię nie przepuszcza po uzupełnieniu danych i nie tworzy produktu tymczasowego, prześlij proszę zrzuty ekranu, aby widoczne były wszystkie dane dotyczące produktu, jakie wprowadzasz. Sprawdzę to!
Dziękuję za odpowiedź. Nie łączę produktów z katalogiem, a system i tak wymusza na mnie wpisanie kodu EAN. Mogę wysłać całą stronę wystawiania aukcji zapisaną w PDF - do wglądu, ale tutaj chyba nie można. A gdy pisałam zapytanie przez formularz, to nie dostałam odpowiedzi.
nie jest połączona z katalogiem.
"
Wybierz produkt z Katalogu lub wypełnij parametry w ofercie, aby stworzyć powiązanie."
@mag252 podeślij proszę pdf z uzupełnionymi parametrami na adres spolecznosc@allegro.pl (w treści wiadomości, podaj proszę link do tego wątku). Podpytam, jak możemy pomóc w takiej sytuacji i dam znać!
wysłane!
Mam nadzieję, że da się coś zrobić.
@mag252 jeszcze nic nie przyszło. Upewnij się proszę, że wiadomość jest prawidłowo w wysłanych i nie ma np. literówki w adresie, czy otrzymałaś odpowiedź zwrotną po wysłaniu e-maila?
tak, dostałam odpowiedź zwrotną:
"
@mag252 cześć! Przepraszam, że czekałaś.
Jeżeli nie możesz uzupełnić wymaganych parametrów w wystawianych ofertach dla WOŚP, bo np. nie posiadasz kodów EAN, to wystaw proszę takie przedmioty w kategorii "Wyjątkowe chwile".