Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chciałam wystawić przedmioty na WOŚP, co robiłam już 3 lata z rzędu. Przedmioty, które chcę wystawić to rzeczy, które można odebrać tylko osobiście. Ale teraz Allegro nie akceptuje tego cennika (mimo że go już używałam 2 lata temu). Albo nie wiem co... po ponad 1,5 godzinie walki ze sposobem wystawiania chyba zrezygnuję w tym roku z wystawiania.. Może ktoś poradzi jak ustawić opcje odbioru osobistego? (data dostawy, czas dostawy, w jaki sposób? System to prosi mnie a opcje wyboru są sprzeczne)
A zrzut jakiś o co dokładnie prosi, jaki komunikat.
nie mam, ponieważ w końcu mnie Allegro wyrzuciło i straciłam wszystko, co już napisałam. Ogólnie - miałam nieaktywny przycisk "Wystaw przedmiot", ale Allegro za bardzo nie podpowiada, co jest nie tak. Po kilku kliknięciach, zazwyczaj przekierowywało mnie do rodzajów dostawy z info, ze nie ma takiego ustawionego (czytaj - odbioru osobistego). Zawsze system mnie zmuszał do wyboru opcji Inpost czy podobnej. A ja tego nie mogę wybrać
Nie da się tak wystawić by było bez kosztów dostawy . W zeszłym roku też już tak było . W sumie nie mam pojęcia czemu . Klienci też się skarżą że nie mogą opłacić samych aukcji ,bez wysyłki i poprosić o ponowne wystawienie w ich imieniu .
Oni że za dużo było jakiś"przekrętów".
fakt, w zeszłym roku nie wystawiałam. Ale ja wystawiam kwiatki. Moje cieszyły się popularnością. Specjalnie je hoduję specjalnie na WOŚP! I nie wyślę dużego kwiatka pocztą.... przykro, jak nie można, to nie można... DZIĘKUJĘ ZA POMOC.
Można jednak. Po trzech godzinach mi się udało i w sumie nic więcej nie zrobiłam. Pojawił się guzik "wystaw przedmiot". Innym też się udało, są takie oferty na Allegro
Czy jesteś w stanie napisać jak Ci się to udało? Ja nadal walczę z opcją odbioru osobistego i nic...
@JagoWic czy masz ustawiony punkt odbioru w tej zakładce?
Jeśli tak, napisz proszę konkretnie, na czym polega problem z wyborem tej metody dostawy.
Hej, tak ustawiłam ten punkt odbioru, jednak przy dodawaniu "cennika" mam pod spodem do wyboru:
Allegro paczkomaty
Mini kurier
Allegro kurier24 inpost
Nie mam możliwości wykonania kolejnego kroku
@JagoWic a czy nadałaś nazwę cennika?
Można przejść dalej nie zaznaczając żadnej opcji z Oferty specjalnej Allegro - InPost.
Wybierz proszę "Metody dostawy rozliczane na umowie własnej" > odbiór w punkcie > Odbiór osobisty w punkcie sprzedawcy.
Udało się, w końcu się rozwinęła ta opcja.
Bardzo dziękuję za pomoc 😉
Cześć, ja tyle razy klikałam, że się udało. Nic szczególnego nie zrobiłam. Ja miałam już wcześniej ustawioną te opcję, ale nie używałam jej przez 2 lata. Jakiś błąd w systemie musiał być. Ale super, że moderatorka odpisała. Dobrze wiedzieć 🙂 POWODZENIA!