anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Łączenie ofert z katalogami

akces-sklep
#7 Wielbiciel#

Cześć, Czy tylko mnie tutaj irytuje łączenie ofert z tymi bzdurnymi katalogami allegro ??  Czy tylko ja odnoszę wrażenie że allegro na każdym kroku utrudnia życie sprzedającym ? W jakim celu te super udogodnienia ?? Pozdrawiam

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

gdvorek
Moderator
Moderator

@akces-sklep rozumiem Twoją frustrację. Allegro wprowadziło Katalog produktów, aby ułatwić kupującym porównywanie ofert i zwiększyć ich przejrzystość. Dzięki temu kupujący mogą szybciej znaleźć odpowiedni produkt, a sprzedawcy zyskują lepszą widoczność ofert.

Jeśli masz trudności z łączeniem ofert z Katalogiem, warto zajrzeć do Pomocy Allegro, gdzie znajdziesz szczegółowe instrukcje.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

akces-sklep
#7 Wielbiciel#

To chyba udogodnienie nie dla kazdego sprzedającego. Chciałbym wystawić rurę z plexi satynową ale w długości 100cm https://allegro.pl/oferta/rura-z-plexi-pleksi-pmma-satyna-100-3-mm-200-cm-7171522445, jak to zrobić, skoro ta aukcja już jest połączona z inną ???????? mam łączyć z produktami innych sprzedających ???????????? Jestem ciekaw jaki procent sprzedających uważa że te katalogi fajne są.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@akces-sklep tak, jeśli sprzedajesz taką rurę to powinieneś połączyć swoją ofertę z tym produktem, dla rury 200 cm mamy osobny produkt i to z nim powinieneś połączyć swoją ofertę. 
Sprawdź też artykuł o zasadach dotyczących miniatur w ofertach, ponieważ Twoje nie są zgodne z zasadami.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

akces-sklep
#7 Wielbiciel#

A co jest nie tak z miniaturami ?  że nie są na białym tle ?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@akces-sklep Tak- nie są na białym tle. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów