Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Łączenie ofert z produktami - czy jest jakiś sposób na ominięcie tego ? sprzedaję produkty z których praktycznie każdy jest inny. Za każdym razem tworząc aukcję muszę " ręcznie " usuwać poprzedni produkt przez co tracę sporo czasu. Tak więc jak na początku - czy można to jakoś wyłączyć?
Podpinam się pod to pytanie.
@tylkouniego Nie, na Allegro nie ma takiej możliwości. Jeśli nie chcesz łączyć ofert z produktami, możesz wystawiać swoje produkty na Allegro Lokalnie, gdzie nie ma takiej konieczności.
bardzo państwu dziekujemy.... od dziś to allegro decyduje co i jak możemy sprzedawać. A jeśli producent nie ma kodów ean na swoje wyroby to co was to obchodzi, sprzedający moga sobie je kupić!! albo przenieśc się na allegro lokalnie...
_HolaOla_Jeśli nie chcesz łączyć ofert z produktami, możesz wystawiać swoje produkty na Allegro Lokalnie, gdzie nie ma takiej konieczności. - A co to za kolejna bzdura?
Przez godzinę próbowałem dziś wystawić głupie worki do odkurzacza.
EAN 5905388021409
W bazie produkt, bez producenta, bez modelu, kod producenta wyssany z palca.
A on ma przecież i producenta (wybór z listy) i model i kod producenta. Ja nie chcę, żeby moja oferta była powiązana z czymś takim. A tu mi cały czas chce powiązać ofertę z produktem "noname".
A gdzie właściwie jest ta baza? jak to robić? jak mam powiązać z produktem 5 używanych klocków lego? skąd mam wziąć ten produkt? skąd właściwy EAN?
@maxr01 W takiej sytuacji najlepszym rozwiązaniem jest zgłoszenie nam błędu. W tym wpisie wyjaśniłam jak to zrobić, krok po kroku.