Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj wystawiałem nowe oferty i mogłem dodawać moje tagi do ofert, dzisiaj nie ma nawet tego pola podczas wystawiania, jakiś chwilowy błąd?
Sprawdzałem różne konta/przeglądarki
Czy taki, które użyte były w auckjach dawno temu i przypisane do nich zostają usunięte? Mam wystawioną aukcję od wielu lat i ok 5 lat temu dodawałam do niej tagi, nie edytowałam jej od tamtej pory, czy tagi w niej pozostały? Czy jeśli nie ma ich obecnie na liscie 100tagow dostępnych, one nadal tam są jakoś zapisane, czy jednak zostały skasowane i trzeba przypisać je teraz ponownie przez zakładkę warunki sprzedaży->pozostałe-> tagi?
@redlama jeśli nie ma ich na liście, konieczne będzie ich dodanie w zakładce Mój asortyment, tak jak opisałaś.
A jeśli są na tej liście, ale na pozycji np 150? To wyświetlają się czy nie? Nie wiem też jak sprawdzić jakie tai przypisane są do danej aukcji. Czy mogę prosić o pomoc? Kiedyś można to było zrobić w formularzu wystawiania, a teraz?
@redlama u Ciebie na liście mamy 102 tagi widoczne tutaj.
Myślę, że warto, żebyś je sobie przejrzała, bo masz tam powtarzające się np. dzień ojca, dla taty, prezent na dzien ojca, prezent na dzień taty, prezent na dzień ojca, statuetka dla taty, dzień taty, prezent dla ojca, co dla taty, tata, co kupić na dzień ojca, dla ojca, co kupić tacie, DLA TATY, ojciec, dzień tatay.
Możesz sprawdzić, jakie oferty są przypisane do danego tagu na Allegro, wchodząc w ten tag, np. tutaj są bombki z imieniem albo w zakładce Mój asortyment, gdy zaznaczysz ofertę i wybierzesz Warunki sprzedaży > Pozostałe > Tagi ofertowe, zobaczysz, który tag jest dodany do tej oferty.