Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
11 września 2024 automatycznie zaczniemy dodawać do Twoich cenników metody Allegro UPS.
Jeśli masz w cenniku metody: |
To w Twoim cenniku włączymy: |
Allegro Odbiór w Punkcie UPS lub Allegro One (Punkt, Box) |
|
Allegro One (Punkt, Box) lub Allegro Kurier UPS oraz dowolną metodę dostawy do punktów odbioru i automatów paczkowych |
W Twoich cennikach automatycznie dodamy też maksymalne ceny, jakie możesz ustawić za dostawę dla tych metod.
Możesz podjąć decyzję do 10 września 2024 włącznie.
Jeśli do 10 września 2024 włącznie nie wybierzesz żadnej z opcji, po tym dniu automatycznie zaczniemy dodawać metody Allegro UPS do Twoich cenników.
@kostas11 Wiesz może, gdzie dokładnie na portalu się to wyłącza? 🙂
@kostas11 Odpowiadam sam sobie, bo już wiem:
https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/ustawienia-dostawy/metody-dostawy-allegro-ups
Oczywiście ani słówka w aktualnościach dla sprzedawców, a w panelu ustawień dostawy też nic nie ma. Link wyłuskałem z maila. Co to w ogóle znaczy, że Allegro sobie coś chce włącząć w cennikach automatycznie? O ile z AD to miało jakiś sens to tutaj Allegro wciska nowe metody dostawy sprzedawcom i grzebie na siłę. Ale bajzel.
Ja tą formę dostawy miałem nawet w cenniku co najmniej kilka miesięcy, ale nikt nigdy tego nie wybrał.
Witam, jak to możliwe że poza linkiem z maila (który równie dobrze może komuś umknąć lub trafić do spamu - NIGDZIE nie ma żadnej informacji o tym że będziecie SAMI DODAWAĆ nowe metody dostawy. Tego miejsca gdzie podejmuje się decyzję czy się chce czy nie chce się przyłączyć do tego 'Programu' nawet nie da się odnaleźć. Jedyna opcja to wejście w link z maila. Uważam że to niezgodne z prawem