anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

11 września zaczniemy dodawać do Twoich cenników metody dostawy Allegro UPS

kostas11
#21 Demiurg#

Kiedy dodamy do Twoich cenników metody Allegro UPS

11 września 2024 automatycznie zaczniemy dodawać do Twoich cenników metody Allegro UPS.

Jeśli masz w cenniku metody:

To w Twoim cenniku włączymy:

Allegro Odbiór w Punkcie UPS lub Allegro One (Punkt, Box)

Allegro Kurier UPS

Allegro One (Punkt, Box) lub Allegro Kurier UPS oraz dowolną metodę dostawy do punktów odbioru i automatów paczkowych

Allegro Odbiór w Punkcie UPS

W Twoich cennikach automatycznie dodamy też maksymalne ceny, jakie możesz ustawić za dostawę dla tych metod.

Zdecyduj o metodach Allegro UPS

• Jeżeli chcesz zrezygnować z automatycznego dodania metod, kliknij [rezygnuję].
  • Jeżeli zgadzasz się na automatyczne włączenie metod, kliknij [akceptuję].

Możesz podjąć decyzję do 10 września 2024 włącznie.

Jeśli do 10 września 2024 włącznie nie wybierzesz żadnej z opcji, po tym dniu automatycznie zaczniemy dodawać metody Allegro UPS do Twoich cenników.

________
Κώστας
oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

Client:121447705
#10 Popularyzator#

@kostas11 Wiesz może, gdzie dokładnie na portalu się to wyłącza? 🙂

oznacz moderatorów

Client:121447705
#10 Popularyzator#

@kostas11 Odpowiadam sam sobie, bo już wiem: 

https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/ustawienia-dostawy/metody-dostawy-allegro-ups

Oczywiście ani słówka w aktualnościach dla sprzedawców, a w panelu ustawień dostawy też nic nie ma. Link wyłuskałem z maila. Co to w ogóle znaczy, że Allegro sobie coś chce włącząć w cennikach automatycznie? O ile z AD to miało jakiś sens to tutaj Allegro wciska nowe metody dostawy sprzedawcom i grzebie na siłę. Ale bajzel.

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

Ja tą formę dostawy miałem nawet w cenniku co najmniej kilka miesięcy, ale nikt nigdy tego nie wybrał.

sklep-wiklinowy
#2 Obserwator#

Witam, jak to możliwe że  poza linkiem z maila (który równie dobrze może komuś umknąć lub trafić do spamu - NIGDZIE nie ma żadnej informacji o tym że będziecie SAMI DODAWAĆ nowe metody dostawy. Tego miejsca gdzie podejmuje się decyzję czy się chce czy nie chce się przyłączyć do tego 'Programu' nawet nie da się odnaleźć. Jedyna opcja to wejście w link z maila. Uważam że to  niezgodne z prawem

oznacz moderatorów