Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę nadać paczki przez smart dpd. Wyskakuje informacja "Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej". nr oferty: 13140881692
Tak. Czyli ich błąd.
Ten sam problem, a zniecierpliwieni klienci czekają 🙂
Witam, występuje problem nadawania paczek dpd przez allegro, wiadomo ile potrwa ?
dziękuję
Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę.
Witam. przy próbie wygenerowania przesyłek DPD wyświetla komunikat:
"Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej"
ten sam problem
00e40bf0-928e-11ed-8ee1-33cb48508ca3
U mnie też nie działa przez BaseLinkera.
Podczas zamawiania przesyłki pojawia się komunikat "Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę." Oczywiście żadne błędy nie są wskazane w górnej części formularza.
Mam tak samo, to już chyba standard powoli się robi że w poniedziałek jest problem z nadawaniem paczek
Allegro One Box też nie działa.
ten sam problem
00e40bf0-928e-11ed-8ee1-33cb48508ca3
Również mam problem z nadaniem przesyłki.
Piszę "Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę."
A w górze napis "Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej".
I co dalej?
problem z zamówieniem kuriera przesyłki allegro dpd 13132844737sygnatura: ddb7b1cc-25bd-45d2-a5a7-9248d82f532d
Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej.
Dzień dobry, mamy problem z nadaniem paczek, pokazuje błąd ''Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej.''
Proszę o szybkie rozwiązanie problemu.
Ok, dzięki. Poszło 🙂
U nas już dziala.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, mam problem z nadaniem przesyłek DPD. Screen w załączeniu.
Już działa.
Informację dodaję także tutaj, aby każda osoba uczestnicząca w tym wątku otrzymała powiadomienie.
Problem został rozwiązany i nie powinniście mieć już problemów z generowaniem przesyłek DPD. Będę wdzięczna za potwierdzenie, że problem już nie występuje.