anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[16.06.2023] Váš účet překročil maximální limit slev v akce Early Bird

MAMY ROZWIĄZANIE!
Pak94
#7 Wielbiciel#
Dobrý den Paweł,
Váš účet zapojený do akce Early Bird překročil za tento měsíc limit slev na provizi z prodeje, který činí 50 000 CZK brutto.

Co to pro Vás znamená

Slevy jsme proto deaktivovali až do konce tohoto měsíce a budeme Vám účtovat poplatky podle standardního ceníku.

Slevy deaktivujeme pokaždé, když překročíte limit pro daný měsíc. Děláme to se zpožděním – budeme také účtovat standardní poplatky za období mezi překročením limitu a deaktivací slev.

Bližší podrobnosti najdete v Podmínkách

oznacz moderatorów
200 ODPOWIEDZI 200
annajtz
#7 Wielbiciel#

Wlasnie tez otrzymałam taka wiadomość po przetłumaczeniu lekko zdebialam.. Ze będą jakieś koszta naliczane? O ile dobrze zrozumialam

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kwkonrad09 @annajtz nie martwcie się żadne koszta nie będą naliczane. Ta wiadomość to pomyłka, możecie ją zignorować. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Ironh1
#7 Wielbiciel#

Czy będzie jakieś zapewnienie oficjalne, że nic nie będzie naliczane? Nie chcę za pół roku zobaczyć komornika na koncie, za coś, z czym nie mam nic w wspólnego.

oznacz moderatorów
SebastianD2910
#8 Zapaleniec#

Czekamy na Oficjalne stanowisko Allegro ..

oznacz moderatorów
Gosia7012022
#8 Zapaleniec#

A mnie zastanawia jeszcze coś. Chyba nikt, kto tu w tym wątku napisał, nie jest zarejestrowany na allegro.cz. Sama próbowałam zalogować się na Allegro.cz danymi z Allegro.pl (mail lub nick oraz hasło) i nie udało mi się, więc oznacza to, że trzeba się tam zarejestrować niezależnie od Allegro.pl, jeśli ktoś chce korzystać z Allegro.cz. Dziwna więc ta.lpmylla, skoro maila do klientów Allegro.cz dostali klienci Allegro.pl

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Gosia7012022 sprzedający z kontem firmowym mogą (bez zakładania osobnego konta) wystawiać oferty na allegro.cz, korzystając z opcji dostępnych na allegro.pl.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
janusz301166
#7 Wielbiciel#

otrzymałem maila z wiadomością po czesku, piszą o jakiś limitach i nie bardzo wiem, o ci chodzi, czy

oznacz moderatorów
Gajendra
#9 Pomysłodawca#

Mnie też nękają, nawet na kontach, których nie używam. 

oznacz moderatorów
puhter
#2 Obserwator#

Coś takiego?

Váš účet zapojený do akce Early Bird překročil za tento měsíc limit slev na provizi z prodeje, který činí 50 000 CZK brutto.

Już zapytałem Allegro.Czekam no odpowiedź

oznacz moderatorów
Client:111695818
#7 Wielbiciel#

Taky jsem tam napsala, vůbec nevím o co jde. Doufám, že to vysvětlí. Nerada, aby mi strhávali karty peníze. Moje nervy.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:111695818 this message is a mistake, sorry for that!
We are not charging your card or your account. 

Translator: tato zpráva je chyba, omlouváme se za to! Neúčtujeme poplatky z vaší karty ani z vašeho účtu.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
capanegra
#10 Popularyzator#

Witam. Dziś otrzymałam takiego maila od czeskiego Allegro. Myślę, że to jakaś pomyłka, bo nigdy nic z Czech nic nie kupowałam ani tym bardziej do Czech nie sprzedawałam. Sprzedaż okazjonalna, żadnych dużych obrotów. Ktoś

wie, o co chodzi? 

oznacz moderatorów
capanegra
#10 Popularyzator#

Przesłałam.

oznacz moderatorów
aconic
#7 Wielbiciel#

Również dostałem taką wiadomość, o co chodzi?

oznacz moderatorów
Client:78030559
#7 Wielbiciel#

Dostałam tego samego e-mail. Też jestem ciekawa o co w tym chodzi

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Dobrý den, zakoupila jsem přes Allegro produkt, chtělo to ať se zaregistruju a dnes mi přišel email, že jsem překročila nějaký limit a že mi budou strhávat poplatek za překročení limitu. Jako jakého? Vůbec netuším, co jsem překročila při koupi a zaplacení!

Děkuji za odpovědi.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:111695818 you received this message by mistake. Please ignore that. 

Translator: toto je chyba, prosím ignorujte tuto zprávu. Omlouváme se za potíže!

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Tak se nemusím obávat, že mi Allegro bude strhávat poplatky z mé karty?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:111695818 yes, please don't worry, we definitely won't charge you because of this e-mail.

Translator: Rozhodně ne. Nebojte se, pro jistotu (kvůli této zprávě) z vaší karty nebudeme nic strhávat.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:78030559
#7 Wielbiciel#

Dostałam takiego samego Emil 

oznacz moderatorów