Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
|
||
|
Ja również dostałem podobnego maila i też nic nie sprzedaję
To wygląda bardzo podejrzanie , nowy rynek to pojawiają się tacy co chcą wykorzystać naiwność nieświadomych klientów . Może nasze moderatorki coś od siebie napiszą @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tez to dostałam z adresu info@notifikace.allegro.cz
I ja dostałam taki mail. Nie sprzedaję na allegro, nie mam konta na czeskim allegro. Też jestem ciekawa o co chodzi...
też dostałem takiego maila. Wyciek danych osobowych, czy może jakiś bug systemu? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Również dostałem takiego maila i nie mam pojęcia o co chodzi bo ledwo korzystam z Allegro…
@kubatoras5 @gleorn @Johannah @na_prawde @mwmonety to nie jest próba wyłudzenia danych. To najprawdopodobniej nasza pomyłka więc możecie zignorować tę wiadomość, a gdy tylko wiem się więcej dam znać w rozwiązaniu w tym wątku.
Podpinam się, też to dostałem, też po czesku.
Chociaż tyle, że to nie oszustwo. Niemniej znajomy też dostał takiego maila o 17, ja o 18, ciekawe jaka skala będzie 🙂
Nigdy nie sprzedawałam ani nie kupowałam na raty w Allegro.
Treść mniej więcej taka:
Witaj Julia,Twoje konto Early Bird przekroczyło limit rabatu prowizji od sprzedaży brutto w wysokości 50 000 CZK na ten miesiąc.
Co to oznacza dla Ciebie?
W związku z tym dezaktywowaliśmy rabaty do końca tego miesiąca i naliczymy opłaty zgodnie ze standardowym cennikiem.
Dezaktywujemy zniżki za każdym razem, gdy przekroczysz limit na dany miesiąc. Zrobimy to z opóźnieniem - naliczymy również standardowe opłaty za okres między przekroczeniem limitu a dezaktywacją zniżek.
Więcej informacji można znaleźć w Regulaminie portalu.
@Client:52611319 nie, to nie jest oszustwo. Wiadomość pochodzi od nas i otrzymałaś ją przez pomyłkę, wyjaśniamy o i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Ja również otrzymałam takiego maila...
Dobrý den Anna,
Váš účet zapojený do akce Early Bird překročil za tento měsíc limit slev na provizi z prodeje, který činí 50 000 CZK brutto.
Co to pro Vás znamená
Slevy jsme proto deaktivovali až do konce tohoto měsíce a budeme Vám účtovat poplatky podle standardního ceníku.
Slevy deaktivujeme pokaždé, když překročíte limit pro daný měsíc. Děláme to se zpožděním – budeme také účtovat standardní poplatky za období mezi překročením limitu a deaktivací slev.
Bližší podrobnosti najdete v Podmínkách používání portálu.
Kto wie o co chodzi????
Wyglada na typowy piatek w IT
pare minut temu ten sam mail. o co **piiip**. chodzi?
Chyba jednak poszła masówka, trzeba czekać na stanowisko allegro...
U mnie ten sam mejl...
Dobrý den Lekan, |
Váš účet zapojený do akce Early Bird překročil za tento měsíc limit slev na provizi z prodeje, který činí 50 000 CZK brutto.o co chodzi w tym. |
@carmen666 na pierwszej stronie jest kilka postów z odpowiedziami, warto poczytać zanim napisze się kolejny 😄
Witam dostałem dziwnego meila po czesku z adresu info@notifikace.allegro.cz
| ||
|