Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
|
||
|
W całości E-mail jaki otrzymałem ok godz. 17.20
Też identyczny dziś dostałam, mam zwykłe, prywatne konto:
Váš účet překročil maximální limit slev v akce Early Bird.
Váš účet zapojený do akce Early Bird překročil za tento měsíc limit slev na provizi z prodeje, který činí 50 000 CZK brutto.
Slevy deaktivujeme pokaždé, když překročíte limit pro daný měsíc. Děláme to se zpožděním – budeme také účtovat standardní poplatky za období mezi překročením limitu a deaktivací slev.
Bližší podrobnosti najdete v Podmínkách používání portálu.
Mail, imię i nazwisko oraz login podane prawidłowo.
Czekamy co ustaliła moderacja.
Gdzie znajdę formularz do kontaktu, w który mogę wysłać zrzut z ekranu. Chodzi o dziwną wiadomość w języku czeskim jaką otrzymałam na maila. Na stronie https://allegro.pl/pomoc/kontakt są jedynie zakładki : Kupuję , Sprzedaję, Allegro Charytatywni, a mój problem dotyczy zupełnie innej sprawy.
Zrobisz to poprzez
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=30db29ca-fb10-434b-a5f0-fc43019af49b
albo
allegro -> pomoc -> kontakt -> Jak się skontaktować z Allegro -> Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Skontaktuj się z nami
Z tego linku wchodzę od razu w formularz jako kupujący i jest jedynie sugestia by wybrać produkt którego dotyczy problem, A mój problem nie dotyczy ani kupna, ani sprzedaży tylko dziwnego maila rzekomo od allegro napisanego w języku czeskim jaki przyszedł na mój adres internetowy.
Właśnie takiego E-maila dostałem 15min temu wszystko po czesku.Oczywiście niczego nie sprzedaję w czechach !.
Witam w klubie, też dostałem o 17:40,nawet nie wiem z kad mają mój adres e-mail.
Mam to samo. Mail o 17.04
Ma ktoś pomysł o co chodzi ?
Z innego wątku dotyczacego tego właśnie problemu.
Bardzo Wam dziękuję za przesłanie wiadomości jakie otrzymaliście. Mamy więcej takich zgłoszeń, więc niedługo sprawa powinna się wyjaśnić, dam znać gdy tylko dowiem się więcej.
Na razie poproszę Was o cierpliwość. Działamy
AKTUALIZACJA 16.06.2023 g. 18:11:
Na razie mogę uspokoić, że wiadomość pochodzi od nas i nie jest próba wyłudzenia danych.
@maklerkm @dorotha21 @Dorota_2107 @Bronco1975 @LEW433 tak, to nie jest próba wyłudzenia danych, to najprawdopodobniej nasza pomyłka. Wyjaśniamy to, możecie to zignorować, dam znać gdy tylko dowiem się więcej.
Dziękuję @dorotha21 za przekazanie moje wiadomości tutaj.
Podpinam się, też dostałam takiego maila, a nic nie sprzedaję i nie posiadam Allegro.cz.
Witam,
Dostałem dziwnego maila z allegro. Na początku myślałem, ze to typowy scam, którego dostajemy dziesiątki, ale zobaczyłem w detalach wiadomości, że rzeczywiście został wysłany przez Allegro.
Email jest po czesku, informuje mnie o przekroczeniu prowizji z promocji Early Birds.
Problem w tym, że ja w ogóle nie sprzedaje na allegro od lat, nie mam konta na czeskim allegro, a moje prywatne konto nawet nie jest firmowe. O co chodzi?
Dostałam właśnie identycznego maila, również nic nie sprzedaję, a na pewno nie na allegro.cz
Również dostałem takowego maila
Też dostałam takiego samego maila. Również nie sprzedaję nic na portalu i nie posiadam konta na czeskim Allegro. O co więc chodzi?