Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
po wejściu na allegro po chwili przełącza mnie na business.allegro. jak to WYŁĄCZYĆ dla mnie to porażka. dziekuje
Nie widzę po swojej stronie błędu. Dlatego proszę na adres mailowy spolecznosc@allegro.com wysłać zrzuty z całego ekranu z widoczną datą i godziną oraz błędem.
Mielone setki razy. Przeczytaj ten topic.
@serwis-texas Dziękuje za odpowiedź, ale niestety to chyba nie do końca to bo do każdego produktu oferuje FV, do dziś mimo tego błąd u mnie nie występował. Oferty w obu opcjach (prywatnej i biznes) pokazywały się normalnie.
EDIT: zwłaszcza ze oferta niewidoczna dziś poszła wczoraj na fv 😞
Na 100 % to.
Faktura Vat tu nie ma znaczenia, tam pisałem już o combo bo brak FV wpływa też na listing.. Sprawdź te oferty z poziomu salcesonu i zobacz czy przy nich jest oznaczenie business.
https://salescenter.allegro.com/my-assortment
Niestety tak... 😞 @serwis-texas
No i wg mnie są już widoczne. Pilnuj bardziej co jest w salcesonie i będzie git!!
@hidration produkt pojawia się na 2 sekundy, a następnie zostajemy przekierowani na stronę "Ups, nic tu nie ma. Ta strona nie istnieje.
Zmień widok na prywatny, allegro podzieliło się na Allegro i Allegro Biznes więc jest bałagan, w widoku firmowym nie widzisz wielu ofert i masz taki błąd 😞