Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
otrzymujemy od Was zgłoszenia, że pojawiają się dziś problemy z generowaniem przesyłek do paczkomatów. Sprawa jest już weryfikowana przez firmę Inpost. Więcej informacji będziemy przekazywać Wam na bieżąco.
Witam.
Nie mogę zalogować się do żadnego z kont aby nadać paczki Allegro Paczkomat za pomocą managera paczek.
Cały czas komunikat:
Macie tak samo?
Z pewnością nie było zmiany hasła itp.
Błąd pojawia się również podczas próby resetu hasła. Nie działa infolinia.
Potwierdzam niemożność zalogowania się do managera paczkomaty. Jeszcze ok 17:30 można było się zalogować i nadawać paczki normalnie.
mi też mówi niepoprawne hasło
masakra
Coś im się wysypało, bo błąd 500 wyrzuca 😄
Mam deklarację wysyłki w 24h, paczki gotowe... może naprawią zanim Allegro się do mnie dobierze za nieterminowość
manager paczkomat nie działa, ale na przesyłki kurierskie działa 🤔
Potwierdzam, nie działa.
U nas też nie działa, wyrzuca błędny login lub hasło 😞
u mnie to samo cały czas
Też, nie działa :<
Wczorajsze problemy w godzinach 17:25 - 19:15 były spowodowane awarią centralnego systemu Inpost.
Ja dzisiaj mam taki problem. Czy u was też nie działa?
W nas także nie działa, ani przez Menadżera Paczek, ani przez Allegro, paczkomaty też nie przyjmują. Przesyłek, to znaczy odrzucają listy jako te z nieprawidłowym.
Mi niestety tez nie działa, próbuje od godziny 17. 😑
@Progres_sport @shopmireya Dzięki, dobrze wiedzieć. Ciekawe jak długo to potrwa 🤔
Miejmy nadzieję, że o tym wiedzą!
@dario381 @Progres_sport @shopmireya Według informacji z tego wątku, prace serwisowe powinny się zakończyć do godz. 2:30.
Dzięki za informacje! 😃
podobno przerwa techniczna ma trwać do godz. 2:30 w nocy czyli do 22.06 😉
od godziny około 17.30 błąd 500, mam opcję wysyłka 24h - ciekawe jakim cudem jutro zdążę z terminem