Czy ktoś miał kiedyś taki problem ze po utworzeniu kampanii ADS nie wyświetlały się w ogóle oferty w sponsorowanych? Nawet przy wysokim CPC? Na żadnej stronie, w różnych godzinach dnia.
Cześć, @SklejkaWorld. Jakie miejsca emisji wybrałeś podczas tworzenia kampanii? I od kiedy kampania jest aktywna?
Cześć, kampania jest od 2 grudnia ubiegłego roku. Miejsca emisji sprawdzałem na różne sposoby. Aktualnie mam tylko "wyniki wyszukiwania". Jedyna opcja widoczności że oferta jest sponsorowana jak wynajde aukcje "normalną" nie promowana ani sponsorowaną i wtedy wejdę "zobacz 2 oferty". Ale tam są tylko moje 3-4 aukcje to bez sensu żeby w tym miejscu było sponsorowanie. Natomiast w klasycznym wyszukiwaniu nigdzie nie ma, na żadnej ze stron. Ponadto nie wiem czemu mi łączy w te "zobacz 2 oferty" jak to inne aukcje, inne EAN i w ogóle.
Dziękuję za doprecyzowanie, @SklejkaWorld. Czy możesz podać numery tych ofert?
Oczywiście,
18189898966
18121548202
18121443236
18121347390
18121678778
@SklejkaWorld Konsultuję tę sprawę.
@SklejkaWorld Nie otrzymałam potwierdzenia, że w zgłoszonym przypadku występują błędy. Sprawdź w panelu ADS, że kampania ma prawidłowe statystyki.
tak jest codziennie
A jak szukam żeby zobaczyć gdzie są to znaleźć się nie da
@SklejkaWorld sprawdzasz wyłącznie na telefonie? Jeśli tak, polecam skorzystanie z przeglądarki komputerowej.
Nie ma w zadnej konfiguracji. Znajomi co handlują od lat na allegro tez nie wiedza o co chodzi.
@SklejkaWorld czy możesz przesłać mi zrzut bez zamazanego pola? Potrzebuję pełny zrzut Twojego ekranu.