anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Algorytmy

petinek_pl
#12 Orędownik#

Co najbardziej zaniża jakośc sprzedaży i powoduje złe pozycjonowanie ofert? Przerwa w sprzedaży czy wydłużenie czasu dostawy? Bo zauważyłam obie reguły ale która mocniej wpływa na te obliczenia?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

petinek_pl
#12 Orędownik#

czy naprawde ani jedna osoba się nie wypowie??

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@petinek_pl 

Ja Cię zapytam. Co to jest pozycjonowanie ofert? W jakim kontekście to teraz rozumiesz?

oznacz moderatorów

petinek_pl
#12 Orędownik#

W dosłownym,oferty pozycjonują sie lepiej lub gorzej i wpływa to na sprzedaż a zależne jest od działania algorytmów. Wiem że w wyżej wymienionych sytuacjach to się psuje i chciałam wiedzieć które działanie bardziej działa na niekorzyść.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@petinek_pl 

No ok, tylko w dobie listingu produktowego ciężko stwierdzić jak zachowuje się klient.

Nie wiem czy porównuje oferty filtrując? No ale ustosunkuje się.

Ja wolałbym wydłużyć czas dostawy. Przerwa wg mnie jest dużo gorsza. Nawet wznowienie ofert robi problem. Najgorsze to zamknąć oferty i wystawić od nowa. To jest dramat. 

oznacz moderatorów

petinek_pl
#12 Orędownik#

Z mojego doświadczenia to jeśli są dobrze połączone to kwestia wznowienia ich to chwila. Przynajmniej ja nie miałam problemu. 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@petinek_pl 

O wznowieniu, nie wypowiadałem się w kwestii technicznej tylko pozycjonowania.

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@petinek_pl  tak naprawde to w związku z nowym widokiem nikt nic nie wie. Trzeba poczekac na wiecej danych bo to co działało do konca października niekoniecznie musi działac tak samo po 01-10

oznacz moderatorów