Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ogólnie prowizja powinna być taka sama dla wszystkich (kategorii), np 2% od sprzedaży.
Ale racja, w tych czasach mogłaby być wstrzymana, jednak.. pamiętajmy, że serwery też kosztują i ich utrzymanie 🙂
"chociaż raz pokażcie swoją ludzką twarz!" - jak na razie pokazują nam zupełnie inną część ciała (nie, nie to, co myślicie, lecz jeden z palców 😋) .
Na wszelkie żale i prośby Allegro ma jedną, niezmiennie budującą odpowiedź: Jak się nie podoba, to .... (wiecie co). Tylko co by się stało, gdyby wszyscy skorzystali z tej rady?
@TomBanknoter Spokojnie, nic nie trwa wiecznie. Allegro złapało Boga za nogi i trzyma kurczowo od kilkunastu lat...ale chyba powoli zaczyna się ześlizgiwać...
@Vryko Jestem całkowicie spokojny 😊
Miałem zamknąć swój drobny biznes Allegro z dniem 2. kwietnia, ale z przyczyn wiadomych nie mogę sobie na to w tej chwili pozwolić. Ale karma zawsze wraca, szczególnie ta niedobra. I jestem przekonany, że Allegro się kiedyś swoją pazernością udławi
Tylko co by się stało, gdyby wszyscy skorzystali z tej rady?
to by było: u nas prowizja 0% przez pierwsze 30 sekund! zakładaj konto jusz dzisiej! 😛
nie martwcie się przed chwila rozmawiałam na czacie i spytałam czy można usunąć prowizje od aukcji utrzymaniowej a od sprzedaży zostawić czyli nie robić kosztów jak nie ma sprzedaży i co usłyszałam możne je Pani zamknąć... jakiś portal jeszcze polecacie?