Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wcześniej na allegro można była sprawdzić ile kont sprzedaje dany produkt w Allegro Analytics. Teraz jak mam sprawdzić czy ktoś się nie podpina z innym produktem pod mój kod EAN lub produkt ?
@DELOSPRO Jeśli dodałeś produkt do katalogu i inny sprzedający również wystawia taki towar, powinien powiązać ofertę z utworzonym przez Ciebie produktem. Nie jest to łamanie zasad.
Jestem producentem tego produktu inny sprzedawca dodał całkiem inny produkt jest to procedura która często się powtarza. Wcześniej widziałem że inne konto sprzedaje ten produkt który wygląda inaczej i to zgłaszałem. teraz takiej możliwości nie mam w allegro analityka . Jedyna opcja jest sprawdzenie przy danej ofercie. Jak mam 300 ofert to teraz mam każdą przeklikac?
Jak dla mnie jeśli ktoś dodaje produkt i podpina go pod inny to robi to świadomie
@DELOSPRO Konsultuję sprawę dostępności tych danych w Allegro Analytics.
Jeśli oferta nie jest prawidłowo powiązana z katalogiem, należy to zgłosić korzystając z odnośnika "Zgłoś ofertę błędnie powiązaną z produktem". W tej chwili opcja ta nie działa dla zbiorowych zgłoszeń.
@DELOSPRO Poinformowano mnie, że w ostatnim czasie nie wprowadzaliśmy żadnych zmian w Allegro Analytics. Jeśli więc wcześniej ta informacja była dostępna, powinieneś wciąż móc do niej dotrzeć.
Możesz mi napisać jak wcześniej i w którym miejscu konkretnie szukałeś tych danych?