anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Analytics

DELOSPRO
#7 Wielbiciel#

Wcześniej na allegro można była sprawdzić ile kont sprzedaje dany produkt w Allegro Analytics. Teraz jak mam sprawdzić czy ktoś się nie podpina z innym produktem pod mój kod EAN lub produkt ?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@DELOSPRO Jeśli dodałeś produkt do katalogu i inny sprzedający również wystawia taki towar, powinien powiązać ofertę z utworzonym przez Ciebie produktem. Nie jest to łamanie zasad. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

DELOSPRO
#7 Wielbiciel#

Jestem producentem tego produktu inny sprzedawca dodał całkiem inny produkt jest  to procedura która często się powtarza. Wcześniej widziałem że inne konto sprzedaje  ten produkt który wygląda inaczej i to zgłaszałem. teraz takiej możliwości nie mam w allegro analityka . Jedyna opcja jest sprawdzenie przy danej ofercie. Jak mam 300 ofert to teraz mam każdą przeklikac? 

oznacz moderatorów

DELOSPRO
#7 Wielbiciel#

Jak dla mnie jeśli ktoś dodaje produkt i podpina go pod inny to robi to świadomie 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@DELOSPRO Konsultuję sprawę dostępności tych danych w Allegro Analytics. 

Jeśli oferta nie jest prawidłowo powiązana z katalogiem, należy to zgłosić korzystając z odnośnika "Zgłoś ofertę błędnie powiązaną z produktem". W tej chwili opcja ta nie działa dla zbiorowych zgłoszeń.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@DELOSPRO Poinformowano mnie, że w ostatnim czasie nie wprowadzaliśmy żadnych zmian w Allegro Analytics. Jeśli więc wcześniej ta informacja była dostępna, powinieneś wciąż móc do niej dotrzeć.

Możesz mi napisać jak wcześniej i w którym miejscu konkretnie szukałeś tych danych?

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów