Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziś na poczcie dostałam komunikat o następującej treści:
Do tej pory zestawy Twoich ofert były widoczne tylko na allegro.pl. 27 lutego udostępnimy je również na allegro.cz, allegro.sk i allegro.hu.
Zrobimy to w przypadku zestawów, które spełniają warunki udostępniania na zagranicznych rynkach. Dotyczy to zarówno zestawów, które dopiero utworzysz, jak i już istniejących – także tych, które utworzyliśmy dla Ciebie automatycznie.
Jeśli wystawiasz zestaw ofert, zachęcasz do większych zakupów – kupujący mogą kupić jeden z oferowanych produktów albo cały zestaw. Dzięki temu, że udostępnimy Twoje zestawy ofert na zagranicznych rynkach, dotrzesz do większej liczby klientów i zyskasz szansę na wyższą sprzedaż.
|
Twoje zestawy udostępniamy na zagranicznych rynkach bez zniżek. Możesz samodzielnie wyróżnić je odpowiednim rabatem. Przeglądaj i edytuj zestawy w zakładce Zestawy ofert. |
Dowiedz się więcej o zestawach ofert.
Pozdrawiamy
Zespół Allegro
=========================================================
Kilka dni temu dostałam informacje o utworzeniu zestawów z moich produktów, sprawdziłam, uznałam, że ok może być, za jeden koszt przesyłki zestaw. Czemu nie, sama bym tak wybrała.
Ale udostepnienie na rynkach zagranicznych to już za wiele. Wiadomość była adresowana imiennie na konto AptekaNatolińska. NIE WYRAŻAM ZGODY NA SPRZEDAŻ ZESTAWÓW ZA GRANICĘ POPRZEZ ALLEGRO.
Nie mam chęci ani możliwości rozliczać się z kupującymi ze wskazanych państw.
Rozumiem, że to działanie allegro , o którym informujecie w wiadomości jest obligatoryjne? jesli tak to czas mi wynieść się z allegro.
@AptekaNatolinska "Zrobimy to w przypadku zestawów, które spełniają warunki udostępniania na zagranicznych rynkach."
Czy twoje zestawy spełniają warunki? Jeżeli nie, to nie będą na rynkach zagranicznych. Napisali to w mailu, wystarczy przeczytać ze zrozumieniem.
Też wczoraj panikowałam po tym mailu. Potem tu któraś moderatorka pisała w innym temacie, że to dotyczy tylko tych ofert, które w cennikach mają wysyłki zagraniczne. Ja mam cenniki tylko na Polskę. Więc o ile to nie pomyłka moderatora (no sorki czasem się zdarza) to powinno być ok...
Gorzej z tymi co to mają w cennikach, a maila przegapili. W ciągu paru dni przewiduje kolejne wku.....ne posty....
@AptekaNatolinska Twoje oferty nie będą udostępnione na rynkach zagranicznych, jeśli sama ich nie udostępniasz.
Nie masz cenników wysyłek zagranicę - nie będziesz miała udostępnionych ofert na rynkach obcych.