Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry, od rana usunieto nam 50 aukcji na allegro, taki jest powod Pamiętaj: jeśli sprzedajesz produkt marki X, nie umieszczaj w tytule/opisie odniesień do produktów innych marek/producentów. Stosowanie nazw innych marek w charakterze słów kluczowych jest niedozwolone. Zwróć również uwagę na wybór odpowiedniej kategorii dla Twojego produktu, ale wszystko jest ok prosze o pomoc bo nie mamy pojecia co zle zrobilismy??
Wszyscy dziś mamy to samo. Sama jestem ciekawa.
Najgorsze to jest to, że nikt z obsługi allegro się tym nie zajmuje a bynajmniej nie informuje nas o tym. Na maile nikt nie odpisuje, na czacie cisza, rozmowy nie mozna zamowic. Po prostu rewelacja.
TO jakiś absurd jest, to samo od zeszłego tygodnia, uwalonych jakieś 100 aukcji, a jak człowiek wszystko tworzy sam, bo ma jdg, to ciekawe kiedy ja znajdę czas na ogarnięcie tego 🙂 może gdyby doba miała 40h
Chodzi o to zeby Allegro poinformowalo nas gdzie dokladnie jest blad to go naprawimy, ale narazie zadnej odpowiedzi.
@Perfumeria-Galon Jestem na allegro od kilkunastu lat. Nie spotkałem się z poradami od programistów i przeprosinami.
@Perfumeria-Galon @Nie ma błędu. Po prostu automatyczne systemy wiedzą lepiej.
To co my mamy teraz zrobic??
@Perfumeria-Galon @Ja napisałam przez formularz, czekam na odpowiedź no i mam nadzieję że ktoś z moderacji się wypowie na forum
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Wg. mnie usunąć z tych ofert, których jeszcze nie uwalili, producenta i dystrybutora, bo chyba w tym tkwi problem.
AKTUALIZACJA 11.03.2025 g.12:17
Blokady zostały zdjęte, możecie wznowić zakończone oferty.
@Perfumeria-Galon @Health___Beauty otrzymałam informację, że dzisiaj część ofert została nieprawidłowo usuniętych. Odpowiedni zespół już pracuje nad wyeliminowaniem tego błędu.
Jeśli oferty zostały usunięte nieprawidłowo, są zgodne z obowiązującymi zasadami i nie naruszają praw marki danego produktu, blokady zostaną zdjęte, a usunięcie nie będzie miało wpływu na jakość sprzedaży.
Przepraszam za tę sytuację!
@la_nika czy dostaniemy jakieś powiadomienie o przywróceniu ofert czy mamy to ręcznie sprawdzać?
Niestety u mnie dalej blokada z wystawieniem ofert....
Nadal nie oddane pkt za sprzedaz i nie zdjęte ostrzeżenie!!!
kpina JAKAŚ!!!!!
@big-apple0 ok, poproszę o sprawdzenie Twojego konta, podaj mi proszę numer przykładowej oferty, której nie możesz wznowić.
Nie otrzymasz ujemnych punktów w jakości jeśli usunięcie Twoich ofert wynika z naszego błędu.
Na koncie, z którego piszesz punkty w mierze Regulamin i zasady zostały odjęte za wcześniejsze naruszenia.
Własnie za usunięcie tych 4 ofert które przywróciłem zabraliście 20 pkt bo w dniu wczorajszym było 370...wiec zabraliście bo jest 347
do tej pory mieliśmy jedno ostrzeżenie a pojawiło się drugie i ujemne pkt....
na dowód scr
@la_nika proszę sprawdzić... w dniu wczorajszym miałem 370 pkt po usunięciu przez Wasz błąd ofert pojawiło się 2 ostrzeżenie i -20 pkt ...za Regulamin i Zasady
Proszę o zwrot punktów oraz usunięcie ostrzeżenia z naszego konta.
@big-apple0 punkty są przeliczne raz dziennie (jakoś koło 6 rano) więc jutro to wróci do normy
@big-apple0 naruszenia na Twoim koncie dotyczą ofert 17148322055 i 16815707702 i nie są z dzisiaj, tylko z 4 i 3 marca.
witam mnie usunięto oferty ale nie mogę nic wznowić
otrzymałam inf na email ze bedziecie to sami wzawiać
nic nie rozumiem