Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry, od rana usunieto nam 50 aukcji na allegro, taki jest powod Pamiętaj: jeśli sprzedajesz produkt marki X, nie umieszczaj w tytule/opisie odniesień do produktów innych marek/producentów. Stosowanie nazw innych marek w charakterze słów kluczowych jest niedozwolone. Zwróć również uwagę na wybór odpowiedniej kategorii dla Twojego produktu, ale wszystko jest ok prosze o pomoc bo nie mamy pojecia co zle zrobilismy??
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
usuniete 3 oferty z PRAWIDŁOWYMI markami i danymi ale wasze automatyczne systemy wiedzą lepiej. Ile punktów mi za te 3 oferty jutro poleci?
@Health___Beauty coś mi tam ostatnio usuwali za niby błędne połączenie , drugą za niepoprawiony termin ważności ,ale nie poleciały punkty
@mdrogeria Ale to nie jest błędne połączenie tylko RZEKOMO inna marka w parametrach i inna w rzeczywistości co jest bzdurą. I jest napisane w mailu że będą za to minusowe punkty tylko nie jest napisane ile.
@Health___Beauty u mnie to samo , teraz połączyłem nieprawidłowo , ale w/g bootów jest ok.
Kolejna wpadła znaczy wypadła. Czy do końca dnia usuniecie mi wszystkie oferty? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Prawdopodobnie 20 punktów. Za usunięte oferty punkty odejmują okresowo. Okres brany pod uwagę to 30 ostatnich dni podzielony na 5 tygodni. Za każdy tydzień w którym usuną Ci oferty odejmują podwójną liczbę punktów np. 1 tydzień -20 punktów, 2 tydzień -40 punktów, 3 tydzień -80 punktów itd. 5 tydzień to 29 i 30 dzień. Nie ma znaczenia ilość ofert jaką usuną w danym tygodniu
To jest jakaś paranoja co tu się ostatnio dzieje.
@Health___Beauty ostatnio ? Jakie ostatnio ? Myślę, że spora część ekipy inżynierów słabo zna język polski i stąd ta farsa.
U mnie ta sama paranoja, już mam -80 punktów a oferty spadają za miniaturkę, gdzie na miniaturce jest samo zdjęcie pieczątki na białym tle, no coś mnie zaraz strzeli 🙂
to jakaś masowa akcja czy ja mam dziś takie wyjątkowe szczęście?
Cześć, mam podobnie. Usunięto 5 ofert. Podejrzewam, że te durne systemy uwalają oferty, bo producent (właściciel tych marek), to też marka chroniona. Ogarnijcie się z tymi automatami. Ciekawe czy będą przeprosiny...
@-MIQUE- @To mogli od razu napisać że marki chronione może sprzedawać tylko OSA a nie robić takie cyrki
Porada dla programistów Allegro: W celu ochrony marek wyłączyć z przeszukiwania pole producent i dystrybutor. Ktoś z moderatorów się wypowie?
Witam
Dlaczego zostały usunięte oferty i za co otrzymaliśmy ostrzeżenia?!?
Produkty były oryginalne
Sprawa dotyczy 4 produktów , jeden z nich to nr 7294843119 kolejny to Cacharel Yes I Am 30ml , Hugo Boss Hugo Woman Extreme 75ml oraz Paco Rabbane 1 Million EDP 100ml - te 4 ofert zostały usunięte
Przy tworzeniu oferty i wystawieniu allegro się nie przyczepiło i zatwierdziło ofertę a nagle zostały usunięte i zabrane punkty oraz dane ostrzeżenia ?
Nie rozumiemy tego, proszę om ustosunkowanie się do tego i przywrócenie ofert tak jak były i zwrócenia punktów gdyż nie popełniliśmy żadnych błędów oraz wykroczeń. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@big-apple0 Nie jesteś pierwszy, sprawdź wątki - zdaje się że boty dostały nowy software który tak zadziałał. Prawda @Health___Beauty ?
@pinsplash ale że o co mnie pytasz? Ja nie wiem co się stało, u mnie jak i u wielu innych sprzedawców zostały usunięte PRAWIDŁOWE oferty, z prawidłowymi parametrami. Moderacja na razie zgrabnie omija wszystkie wątki na ten temat, z supportu dostałam informację, ze przekazują to do odpowiedniego działu i się odezwą.
@Health___Beauty Właśnie o tym mówię, skojarzyło mi się z Twoim wątkiem.... znowu były jakieś testy i im nie wyszło... dzień jak codzień
proszę powiedzieć jak można skontaktować się z supportem allegro bo mnie juz po prostu k****a strzela ....
To to mam mi bardziej chodziło o pomoc operatora czy coś takiego aby zadzwonili.