Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry, od rana usunieto nam 50 aukcji na allegro, taki jest powod Pamiętaj: jeśli sprzedajesz produkt marki X, nie umieszczaj w tytule/opisie odniesień do produktów innych marek/producentów. Stosowanie nazw innych marek w charakterze słów kluczowych jest niedozwolone. Zwróć również uwagę na wybór odpowiedniej kategorii dla Twojego produktu, ale wszystko jest ok prosze o pomoc bo nie mamy pojecia co zle zrobilismy??
ja nie mogę nic wnowić mam ją wznowić jako wstawi ponownie ?
wtedy aukcja straci cała popularność i zaczynasz od nowa
@AlleMakijazPL jaki komunikat pojawia się gdy próbujesz wznowić ofertę?
@Sara-beauty informacje o bezpieczeństwie to ostrzeżenia oraz informacje dotyczące bezpieczeństwa – czyli jak bezpiecznie korzystać z produktu, na przykład:
- instrukcja obsługi produktu – dodawaj załączniki w języku urzędowym kraju, w którym sprzedajesz produkt. Jeśli sprzedajesz na wszystkich rynkach Allegro, instrukcja powinna być w polskiej, czeskiej, słowackiej i węgierskiej wersji językowej
- zdjęcia oznaczeń na opakowaniu produktu
- tekst z ostrzeżeniami o produkcie.
Wpisywanie przez Ciebie informacje, nie są informacjami o bezpieczeństwie.
U mnie też usunięto aukcje z tego samego powodu. Działały sobie od listopada a tutaj nagle zonk bo Wasz system coś tam wykrył. Wy chyba za dużo systemów sprawdzacie i kombinujecie aż wkoncu przekombinujecie i wszystko poerdutnie.
Dzień dobry, Od rana mam na swoim koncie usuwane oferty marki The ordinary, Nie rozumiem dlaczego tak się dzieje. Wszystkie kosmetyki mam oryginalne . Wystawiając przedmiot łącze z katalogiem . Tytuły ofert mam tylko związane ze sprzedawanym produktem. Proszę o pomoc i sprawdzenie co się dzieje?? Elżbieta [edycja]
Witam serdecznie, prosimy o pomoc. Od rana Allegro usuwa nam aukcje ale niestety nie mamy pojecia co jest powodem i dlaczego sa one usuwane. Prosimy Allegro o pomoc.
U nas też od rana już kilkadziesiąt ofert wyłączonych niby z powodu odpięcia produktu od katalogu. Czekam na odpowiedź wysłaną przez formularz.
Dzień dobry,
Zwracam się do pracowników allegro o pomoc 4.03.2025r. wystawiałem ofertę kuchenki z defektem jako że sprzedaję tylko nowe produkty a taki aukcję tworzyłem pierwszy raz w formularzy wystawiłem jako nowy, kiedy się zorientowałem edytowałem ofertę i poprawiłem na nowy z defektem po 2-3 dniach otrzymałem informację od allegro
| ||
|