anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[11.03.2025] Nieprawidłowo usunięte oferty

MAMY ROZWIĄZANIE!
Perfumeria-Galon
#8 Zapaleniec#

Dzien dobry, od rana usunieto nam 50 aukcji na allegro, taki jest powod Pamiętaj: jeśli sprzedajesz produkt marki X, nie umieszczaj w tytule/opisie odniesień do produktów innych marek/producentów. Stosowanie nazw innych marek w charakterze słów kluczowych jest niedozwolone. Zwróć również uwagę na wybór odpowiedniej kategorii dla Twojego produktu, ale wszystko jest ok prosze o pomoc bo nie mamy pojecia co zle zrobilismy??

oznacz moderatorów
107 ODPOWIEDZI 107
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Sara-beauty tak , nie umieszczaj w tytule i opisie nazw producenta , firmę określasz tylko w parametrach jeśli system tego wymaga 

oznacz moderatorów
Sara-beauty
#2 Obserwator#

Dobrze sprobuje i naprawie wszystkie oferty ,mam nadzieje ze to pomoże dziękuję mdrogeria ! Pozdrawiam Samanta 🙂

oznacz moderatorów
-MIQUE-
#9 Pomysłodawca#

Wg. mnie usunąć z tych ofert, których jeszcze nie uwalili, producenta i dystrybutora, bo chyba w tym tkwi problem.  To błąd Allegro. Producentem la Roche Possay jest Loreal (inna marka chroniona) i nie łącza im się te 2 marki.

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@-MIQUE- No ale przecież na liście marek jest la Roche. Każda marka należy do jakiegoś koncernu - idąc tym tropem to by wszystkie produkty trzeba podzielić na kilkanaście koncernów i nic by się nie dało znaleźć. 

oznacz moderatorów
-MIQUE-
#9 Pomysłodawca#

Chyba mnie nie zrozumiałaś. Allegro ma błąd. Ktoś po prostu nie pomyślał, żeby pole producent,  nie marka, wyłączyć z porównywania opisu. Kłóci im się to że producent Loreal (marka chroniona) jest podpięta pod inną marke chronioną La Roche Possay. Nie przewidzieli tego, że producent nazywa się tak samo jak marka chroniona i ten producent produkuje też inne marki chronione.

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@-MIQUE-  w sumie na tym portalu taki absurd nie byłby niczym nadzwyczajnym. 

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@mdrogeria  serio? to jaki proponujesz dać tytuł oferty np. perfum skoro ma być bez marki i producenta? "Piękne różane perfumy"? I niech kupujący szukają?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Health___Beauty niech se szukają , najlepiej na innych portalach lub na indywidualnych stronach sklepów , klilka ofert mi usunęli za użycie nazwy producenta ,, Miraculum ,,

oznacz moderatorów
Perfumeria-Galon
#8 Zapaleniec#

Przeciez nie beda chyba usuwac wszystkich aukcji Calvin Klein w calym allegro??

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@Perfumeria-Galon  a kto im zabroni?

oznacz moderatorów
Sara-beauty
#2 Obserwator#

dążą do tego aby sprzedawcy byli tylko sami producenci badz oficialne sklepy 

oznacz moderatorów
-MIQUE-
#9 Pomysłodawca#

@@Sara-beauty Oto ich nie podejrzewam, po prostu popełnili błąd na dużą skalę.

oznacz moderatorów
-MIQUE-
#9 Pomysłodawca#

Niedowiarek jesteś:)

oznacz moderatorów
-MIQUE-
#9 Pomysłodawca#

Może moderacja się wypowie w sprawie problemu, który mamy. Kiedy zostanie usunięty błąd w wyniku którego usuwane są prawidłowe oferty. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Perfumeria-Galon
#8 Zapaleniec#

Witam ponownie, przed chwila dostalismy odpowiedz iz jest to prawdopodobnie blad allegro, ale czekamy i zobaczymy co i jak.

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@Perfumeria-Galon  my wszyscy wiemy, ze to jest błąd, pytanie co Allegro z tym teraz zrobi.

oznacz moderatorów
-MIQUE-
#9 Pomysłodawca#

@Health___Beauty Ja oczekuję:

• poprawienia błędu w skrypcie,
  • przywrócenia usuniętych ofert,
  • wyzerowania ostrzeżenia (tak jakby go nie było),
  • no i może w ramach przeprosin jakiegoś obniżenia prowizji.
oznacz moderatorów
Health___Beauty
#15 Entuzjasta#

@-MIQUE-  Jest takie piękne staropolskie powiedzenie „marzenia ściętej głowy” 🙄🤪

oznacz moderatorów
sklep_solpio
#13 Ambasador#

@-MIQUE- obniżenie prowizji ?:D mogą ci jeszcze dowalić większą tylko haha

oznacz moderatorów
endru77
#1 Nowicjusz#

Witam, czy allegro odpowiedziało państwu w sprawie usunięcia ofert, mam taką samą sytuację. Nie wiem, czy mogę wystawić ponownie.

oznacz moderatorów