Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry, od rana usunieto nam 50 aukcji na allegro, taki jest powod Pamiętaj: jeśli sprzedajesz produkt marki X, nie umieszczaj w tytule/opisie odniesień do produktów innych marek/producentów. Stosowanie nazw innych marek w charakterze słów kluczowych jest niedozwolone. Zwróć również uwagę na wybór odpowiedniej kategorii dla Twojego produktu, ale wszystko jest ok prosze o pomoc bo nie mamy pojecia co zle zrobilismy??
Czekam cały czas na odp ,pisałam na Allegro
on 7 rano i nic ... próbowałam polaczyc sie z człowiekiem na chacie i tez nic
Też nie wystawiam zeby ustalic problem
U MNIE TAK SAMO
USUNIĘTO ,MI TYLE OFERT
DOSTAŁAM INF ZE TO POMYŁKA
ALE KIEDY WZNOWIĄ ITD ?
Dzień dobry,
Moje oferty zostały usunięte. Dlaczego
Powód
Tytuły Twoich ofert lub ich opis mogą wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i.
Tylko ,że ja mam oryginalne produkty. Wystawiając je łącze z katalogiem.
Nie wiem dlaczego moje oferty nie spełniają wymogów
Dajcie znać kochani jak cokolwiek sie zmieni ..ja od 7 rano czekam na odp ...i nic . 14 ofert
!!!
Chyba zapomnieli włączyć tego nowego algorytmu w zamkniętym środowisku i poszedł w live. No cóż mała firma ma prawo błędziki robić, przecież prawie nikt nie zostanie poszkodowany. Oh wait -500 punktów za Regulamin
Probowałam wznowic oferte przez moj asortyment i klapa ,najpierw wyszedl blad w polaczeniu z katalowiem ofery uroda...twarz...itp zmienilam na dermokosmetyk...itp wznowilam ,za chwile popraw bledy polacz z katalowiem ktory allegro nazucil jako maseczka zamiast kremu po czy znow blad w ich bledzie probujac naprawic wrocilam do bledy z samego poczatku o firmie i znaku zastrzezonym ,jakby nie probowac to jest ciagle zle ,cos nie do opisania
Po czym sprobowalam wznowic oferte przez email ktory dostalam przez allegro o zamknietej ofercie no i udało sie nie naprawiajac zadnych bledow ...poczekam i zobacze co sie wydarzy
@Sara-beauty podaj proszę kod EAN produktu, który próbujesz wystawić.
Pani Moniko spróbowałam z ta oferta...
3337875909303
najdziwniejsze ze nie jest już nigdzie widoczna nawet w moich zamówieniach i asortymencie
@Sara-beauty znalazłam u Ciebie tylko tę ofertę z tym produktem (17189016121) i jest obecnie zakończona. Ostatnie zamówienie z tym produktem u Ciebie było złożone 25.02.2025.
Jaki błąd się pojawia, gdy próbujesz ją wznowić?
Na zrzucie widać, że nie masz dodanych informacji o bezpieczeństwie, upewnij się proszę, że są dodane do ofert, które chcesz wznowić.
16842542627
to jest jedna z dwóch takich samych produktów i 8szt zostalo zamknięte i szt 1 poprzedniej również
zmieniam na poprawna oferte w kategori kremy do twarzy i pojawia sie znow wasz blad nie mozesz umieszczac of w innej kategori niz ta ktorej dotyczy pr ...po czym zmieniam probujac na dermokosmetyki a wy kazecie polaczyc znow do blednej oferty z maseczka nie kremem
uzupelniajac inf o bezpieczenstwie wyskakuje nastepny blad ...o znakach niedozwolonych ( gdzie w opisie znak bez. sa znaki niedozwolone ???
znow probuje wzowic nastepna oferte i co chwila wychodzi nowy blad np tej ...poprawilam wpisujac text o bezpieczenstwie po czym imformacja wyskoczyla ponownie o (Podczas modyfikowania oferty wystąpiły błędy - Opis informacji o bezpieczeństwie zawiera niedozwolone znaki)
ok ..poszło ,oferta wznowiona sprobuje z nastepna